Engelsk
spøsmål
05. januar 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey
står i min tekst det her 2 spøgesmål håber i vil forklar mig for forstår ik
what does the narrator mean by describing his driving at night in the desert as "chasing some mirage"
explain what the narrator means by " the dreams that tear you apart" in stanza 3
narrator= er det ik en forfatter
står i min tekst det her 2 spøgesmål håber i vil forklar mig for forstår ik
what does the narrator mean by describing his driving at night in the desert as "chasing some mirage"
explain what the narrator means by " the dreams that tear you apart" in stanza 3
narrator= er det ik en forfatter
Svar #1
05. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
Hvad er det vi skal hjælpe med? Forstår du ikke sprøgsmålene eller skal vi besvare spørgsmålene for dig (som vi ikke har en jordisk chance for)?
Svar #3
05. januar 2007 af Chubido (Slettet)
1. Hvad mener fortælleren ved at beskrive hans kørsel om natten i ørkenen som "forfølge en illusion"
2. Forklar hvad fortælleren mener med "Drømmene der splitter dig ad" i strofe/linje 3
Narrator = fortæller
2. Forklar hvad fortælleren mener med "Drømmene der splitter dig ad" i strofe/linje 3
Narrator = fortæller
Skriv et svar til: spøsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
