Andre fag
HASTER!
09. januar 2007 af
leifkristensen (Slettet)
Hej. Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse disse ligninger?
Skal nemlig aflevere rapport fredag.
(x-3)/(2x+3)=(x+5)/2x
2/(4x+1)=1
(x+3)2-(x-2)2=x+7
Skal nemlig aflevere rapport fredag.
(x-3)/(2x+3)=(x+5)/2x
2/(4x+1)=1
(x+3)2-(x-2)2=x+7
Svar #1
09. januar 2007 af Sentinox (Slettet)
Se igen svaret i denne tråd, og undlad venligst at oprette mere end en tråd, ellers ender det med at ingen gider hjælpe dig!
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=296307
//Sentinox
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=296307
//Sentinox
Svar #2
09. januar 2007 af LmusseO (Slettet)
Den første må du ikke hænge mig op på, men jeg får det umiddelbart til X= -5,3989
Den anden giver x= 1/4
Og den sidste er der ingen løsning på/falsk.
Skyd mig ikke hvis det er helt galt, men det var lige hvad jeg kunne få det til ved et hurtigt kig. Det er vel bedre end intet resultat. ;-)
Den anden giver x= 1/4
Og den sidste er der ingen løsning på/falsk.
Skyd mig ikke hvis det er helt galt, men det var lige hvad jeg kunne få det til ved et hurtigt kig. Det er vel bedre end intet resultat. ;-)
Skriv et svar til: HASTER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
