Engelsk

Omskrivning

11. januar 2007 af Låve (Slettet)
Omskriv følgende adjektiver til adverbier eller adverbielle udtryk :

Odd , Happy , Kind , Gentle , friendly , true , straight , tragic , typical , determined , public , noble , fantastic , rugged , original, strange,

Er der nogen der kan jeg hjælpe mig med den Dræber :D ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvis du selv kommer med et bud først hjælper jeg/vi glædeligt :)

De fleste ord skal der bare -ly på. :)

Odd --> Oddly
Happy --> Happily

Svar #2
11. januar 2007 af Låve (Slettet)

Odd = Oddly
Happy = Happily
Kind = kindly
Gentle = Gently
Friendly =
True = Truly
Straight = straightly
Tragic =
Typical = Typically
Determined =determinedly
Public =
Noble =
Fantastic = fantastically
Rugged =
Original = Originally
Strange = Strangely
er det kun dem der skal - ly på ? Hvad med de andre ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2007 af faceless2 (Slettet)

Så skal du vel skrive adverbielle udtryk ?
Som : in a friendly way.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2007 af faceless2 (Slettet)

Tragic - tragically

Svar #5
11. januar 2007 af Låve (Slettet)

;D Tak!Sorry Sutter bare til Grammatik!!

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Friendly = Friendlily (tror jeg)
Tragic = Tragically
Public = Publicly
Noble = Nobly
Rugged = Ruggedly

Svar #7
11. januar 2007 af Låve (Slettet)

ThX : ) !

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. januar 2007 af faceless2 (Slettet)

#6

Tror ikke det er rigtig det du har lavet. Der er slet ingen ord der hedder sådan ? Bortset fra Tragically.

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#8.
Okay. Lyder voldsomt.

Er det mon ikke blot i din ordbog at de ikke findes? :) Kun kendte adveribier står der ofte. I hvert fald i min. (Politikens Engelsk-Dansk Ordbog, 2004)

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. januar 2007 af faceless2 (Slettet)

Muligvis, skal ikke kunne siges. Jeg tvivler bare lidt på at det kan passe.

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. januar 2007 af røllo (Slettet)

Adjektiver der i forvejen ender på -ly kan ikke tilføjes noget for at blive adverbier. De skal i stedet omskrives med fx "in a friendly way/manner"
Sorry, #6, der er ikke noget der hedder friendlily...

Brugbart svar (0)

Svar #12
11. januar 2007 af Katrine (Slettet)

Hmm.. friendlily står ikke i min engelsk-engelsk ordbog. En søgning på google giver kun ca. 20.000 hits. Du kan dog argumentere for ordvalget ved at henvise til f.eks. http://www.thefreedictionary.com/Friendlily

Straight skal bare være straight, da det både fungerer som adjektiv og adverbie.

Brugbart svar (0)

Svar #13
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvis 'friendlily (adv.)' jo så også er enstydig med 'In a friendly manner', så går det jo nok.(Jf. linket i #12)

Brugbart svar (0)

Svar #14
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Det hedder jo også 'lonelily', som adverbium til 'lonely'.

Brugbart svar (0)

Svar #15
11. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Sidste indlæg:

Kom i tanke om denne udmærkede ordbog til at finde adjektivers adverbier:

http://www.answers.com/friendly

...det bekræfter #6. :)

Denne ordbog kan også bruges til #2.

Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.