Engelsk
Forklaring!!
30. januar 2007 af
deniz_g (Slettet)
Hej,,,,der er nogle ord, som jeg skal forklare det på engelsk, men har tænkt og tænkt og ved ikke hvordan jeg skal forklare det. Håber er nogen der gider at hjælpe.
MVh denizz
Forklaring skal være på engelsk...har forklaring til de andre, men det er kun disse ord., som jeg ikke kan fortælle på engelsk. :D
Inadequate = Utilstrækkelig
Gleefully = jublende glad
IN a leisurely fashion = frtids mode
Hottentot = ?????
Bloody kaffir = blodig neger
MVh denizz
Forklaring skal være på engelsk...har forklaring til de andre, men det er kun disse ord., som jeg ikke kan fortælle på engelsk. :D
Inadequate = Utilstrækkelig
Gleefully = jublende glad
IN a leisurely fashion = frtids mode
Hottentot = ?????
Bloody kaffir = blodig neger
Svar #1
30. januar 2007 af andersbm (Slettet)
Inadequate means that if you for an example makes something for someone which is not good enough(et andet ord for dette er insufficient)
Gleefully means that you are extremely happy.
IN a leisurely means that you wear clothes which you only should wear when you are practicing sports or when you have vacation. You are wearing track suits.
Hottentot ??????????
Bloody kaffir it means that you are an dangerous negroe and that you are fond of fighting.
Gleefully means that you are extremely happy.
IN a leisurely means that you wear clothes which you only should wear when you are practicing sports or when you have vacation. You are wearing track suits.
Hottentot ??????????
Bloody kaffir it means that you are an dangerous negroe and that you are fond of fighting.
Skriv et svar til: Forklaring!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
