Andre fag

Bestillingstidspunkt

18. marts 2004 af Don Corleone (Slettet)
Hey guys!! giv jeres bud på nedenstående!!

Produktionschefen er ved at planlægge produktion og indkøb for de kommende uger. I uge 27 skal der produceres 400 trailere. Hver trailer skal have 2 hjul, som skal monteres fredag; derfor skal de være til rådighed torsdag i uge 27. Efter den nuværende planlægning vil der torsdag i uge 27 være 330 hjul på lager.

Leveringstiden for hjul er 3 uger, og fredag aften efter produktionen af de 400 trailere skal der være 200 hjul på lageret, hvilket er minimumslagerets størrelse.

-Beregn bestillingstidspunktet og ordrestørrelse for hjul til produktionen i uge 27????



På forhånd tak!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2004 af emul0c

den lyder meget mærkelig..!

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2004 af Brian (Slettet)

Det er da ikke særlig mærkeligt? Skal man ikke bare læse hvad der står og så lissom visualisere situationen...

Produktionen af 400 trailere kræver ? hjul. Der skal være ? tilbage, når produktionen er slut, altså skal der være ?+?=? når produktionen starter. Hvis vi ingenting gør ville der kun være 330 når produktionen starter, altså ville der mangle ? - 330 = ?, og det er dem vi skal bestille. De skal være der torsdag i uge 27, leveringstiden er 3 uger, altså skal de bestilles senest torsdag i uge 27-3 = ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2004 af riquelme (Slettet)

ja, den er da ekstremt simpel...

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2004 af erdos (Slettet)

Så så matematikere (#2 og #3), tænk nu på at det er hjælp til HH-stof! Lad være at håne... (eller ikke...)

Ej, DC, med Brians hjælp burde du kunne klare det...

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2004 af Brian (Slettet)

Det var altså ikke min mening at håne, beklager meget, hvis det var det jeg kom til at give udtryk for! Det svære her er jo netop at omsætte teksten til noget man kan regne ud - noget der godt kunne gøres mere ud af i undervisningen, hvis der altså var tid...

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2004 af erdos (Slettet)

#5 ---> Det var en ironisk bemærkning. Din hjælp her på siden er fantastisk! Bliver ret ofte imponeret over nogle af dine løsninger, der er af ypperste klasse!

Svar #7
20. marts 2004 af Don Corleone (Slettet)

Ja det er meget simpelt.

Som i kan se var det rimelig sent og synes lige jeg ville outsource den del af opgaven!!

Bestillingstidspunktet er selvf. torsdag i uge 24, og der skal bestilles 800-330+200= 670

Altid dejligt at høre fra Kalle!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. marts 2004 af Cas_sen (Slettet)

det er da ikke altid tidspunktet der får dig til at fejle :-)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=29810

undskyld, kunne ikke lade vær, sorry sorry :-)

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. marts 2004 af Cas_sen (Slettet)

jeg kan nu se det er eksamensopgaven fra maj 2003 du knoklede med, jeg er selv i gang.

Skriv et svar til: Bestillingstidspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.