Engelsk
Rette få sætninger
03. februar 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil rette disse sætninger på engelsk? - den danske version er udgangspunktet.
Dansk:
1. Har du læst Hamlet? – Ja – Har du læst den på engelsk eller på dansk?
2. Sikke en flot kjole! Har du selv syet den?
3. Har chefen ringet? – Ja. – Hvornår har han ringet?
4. Hvem har lært dig at danse?
5. Hvor meget har du betalt for de sko?
6. Hvor har du sidst set ham?
7. Det har jeg (jo) lige fortalt dig.
8. Hvor har du lært at tales så godt engelsk?
Engelsk:
1. Have you read Hamlet? – Yes – Have you read it on English or Danish?
2. How a wonderful dress! Have you made it by yourself?
3. Have the employer called? – Yes – When did he call?
4. Who have taught you to dance?
5. How much have you paid for those shoes?
6. Where have you seen him at last?
7. That have I just told you.
8. Where have you learn to speak so good English?
Opgave 2:
Dansk:
1. Mor er gået i byen (out)
2. Far havde lavet middagsmad.
3. Han spurgte, om filmen var begyndt.
4. Har du læst avisen?
5. Albert havde skrevet en god bog.
6. Han har altid boet i Australien.
7. Hjælp! Barnet er faldet ud af sengen.
8. Toget var kørt (depart).
9. Alle hans venner var løbet igen.
10. Vi har hørt det. Nu har vi fået nok.
Engelsk:
1. Mother is going out.
2. Father has made dinner.
3. He ask about the movie was begin?
4. Have you read the newspaper?
5. Albert has written a good book.
6. He has all the time live in Australia.
7. Help! The kid is fall put of the bed.
8. The train was departing.
9. Everybody of his friends was rounding away.
10. We have heard it. Now we have got enough.
På forhånd tak.
Dansk:
1. Har du læst Hamlet? – Ja – Har du læst den på engelsk eller på dansk?
2. Sikke en flot kjole! Har du selv syet den?
3. Har chefen ringet? – Ja. – Hvornår har han ringet?
4. Hvem har lært dig at danse?
5. Hvor meget har du betalt for de sko?
6. Hvor har du sidst set ham?
7. Det har jeg (jo) lige fortalt dig.
8. Hvor har du lært at tales så godt engelsk?
Engelsk:
1. Have you read Hamlet? – Yes – Have you read it on English or Danish?
2. How a wonderful dress! Have you made it by yourself?
3. Have the employer called? – Yes – When did he call?
4. Who have taught you to dance?
5. How much have you paid for those shoes?
6. Where have you seen him at last?
7. That have I just told you.
8. Where have you learn to speak so good English?
Opgave 2:
Dansk:
1. Mor er gået i byen (out)
2. Far havde lavet middagsmad.
3. Han spurgte, om filmen var begyndt.
4. Har du læst avisen?
5. Albert havde skrevet en god bog.
6. Han har altid boet i Australien.
7. Hjælp! Barnet er faldet ud af sengen.
8. Toget var kørt (depart).
9. Alle hans venner var løbet igen.
10. Vi har hørt det. Nu har vi fået nok.
Engelsk:
1. Mother is going out.
2. Father has made dinner.
3. He ask about the movie was begin?
4. Have you read the newspaper?
5. Albert has written a good book.
6. He has all the time live in Australia.
7. Help! The kid is fall put of the bed.
8. The train was departing.
9. Everybody of his friends was rounding away.
10. We have heard it. Now we have got enough.
På forhånd tak.
Svar #1
04. februar 2007 af Hallooo (Slettet)
Her er nogle rettelser til den første oversættelse. Er ikke sikker på det hele.
//=slet
()=indsæt
1. Have you read Hamlet? – Yes – Have you read it /on/ (in) English or Danish?
2. /How/ (What) a wonderful dress! Have you made it /by/ yourself?
3. Have the employer called? – Yes – When did he call?
4. Who have taught you to dance?
5. How much /have/ (did) you /paid/ (pay) for those shoes?
6. Where have you seen him at last?
7. /That have I just told you/ (I have just told´you that).
8. Where have you learn to speak so good English?
//=slet
()=indsæt
1. Have you read Hamlet? – Yes – Have you read it /on/ (in) English or Danish?
2. /How/ (What) a wonderful dress! Have you made it /by/ yourself?
3. Have the employer called? – Yes – When did he call?
4. Who have taught you to dance?
5. How much /have/ (did) you /paid/ (pay) for those shoes?
6. Where have you seen him at last?
7. /That have I just told you/ (I have just told´you that).
8. Where have you learn to speak so good English?
Skriv et svar til: Rette få sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
