Engelsk

oversættelse

10. februar 2007 af white_angel (Slettet)
Barbara Limbo , eneste datter af Lord Zombel , underverdernes konge , rejser til USA i morgen . Hun er sikker på , at på (in) en halv time kan hun få tilbud om job i Hollywood .
Hendes drøm er at blive filmstjerne og tjene en sådan bunke penge at hun rigtig kan nyde livet . Hun lider af (suffer from) frygt for (of) at flyve , så hun sejler med (on) Titanic ll , et enormt , nyt luksus-skib , som nu skal krydse Atlanterhavet for første gang . De fleste passagerer er unge mennesker, der har glemt en del af det ,de lærte i skolen . Eler måske tror de ikke på skæbnen ! Vi , der bliver her i byen , håber , at det ikke er for stor en risiko , de løber . Hvem ved , en dag ser vi måske Barbara i en film med en så stor stjerne som Kevin Costner -(henne) i Palace.To dage efter , den 15. april , var der en ny historie om Barbara .Det var det sidste gang vi hørte noget om hende , men samme uge var der en ganske stor mængde i kirken...


Barbara Bimbo ,the only daughter of Lord Zobel , the underworld's king , will travel to USA tomorrow .She is certain of it ,that in a half day she will get an offer about a job i n Hollywood .Her dream is to become a film star and make a heap of money so she really can enjoy life .She sufferes from fear of flying , so she sails on Titanic ll, a huge ,new
luxury - ship ,witch now is about to cross Atlanta sea for the first time. Most of the other passengeres are young people , who have forgotten a part of what they learned at school.
Or they perhaps don't believe in fate !
We , who stay in town , hope that they donøt run into a risk.Who knows, we might see Barbara in film with such a great star as Kevin Costner , in Palace .Two days after , the 15th
of April was there a new story about Barbara.It was last time we heard about her ; but the same week was there a quite number of people in the church...


Jeg håber at der er nogle der vil hjælpe mig med at rette den.

Svar #1
10. februar 2007 af white_angel (Slettet)

er der ingen der vil hjælpe mig??

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2007 af compaqcompaq (Slettet)

sufferes = suffers

Witch = which
witch now is about to = which is now about to
Most of the other passengeres = Most passengers
Or they perhaps don't believe in fate = Or perhaps they don't believe in fate
donøt = don't
in film= in a film
was there = there was
we heard about her = we heard anything about her
Har rettet lidt på den håber det kan hjælpe dig lidt:D

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2007 af hermione (Slettet)

Barbara Bimbo ,the only daughter of Lord Zobel , the king of the underworld, will travel to the USA tomorrow .
She is certain of the fact,that she will get an offer about a job in Hollywood in half a day. Hollywood.
Her dream is to become a movie star and to make a heap of money so she can really enjoy life.
She suffers from fear of flying , so she sails on Titanic ll, a huge ,new luxury - ship ,which is now about to cross the Atlanta sea for the first time. Most of the other passengers are young people , who have forgotten a part of what they learned at school.
Or perhaps they don't believe in fate !
We , who stay in town , hope that they do not run into a risk.Who knows, we might see Barbara in a movie with such a great star as Kevin Costner , in Palace .Two days after , the 15th
of April there was a new story about Barbara.It was the last time we heard about her ; but the same week there was quite a number of people in the church...

puha...nu håber jeg at det kan hjælpe dig lidt :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2007 af siimba (Slettet)

Hedder pigen Bimbo eller Limbo? Du har nemlig skrevet 2 forskellige ting.

Ellers kan jeg umiddelbart ikke finde andre ting end dem #2 og #3 allerede har fundet :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2007 af siimba (Slettet)

#4
Lige en ting jeg ikke så tidligere - hvad sker der for kommaerne?
Der skal ikke være mellmrum på begge sider af et komma.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. februar 2007 af hermione (Slettet)

hmm...hedder det atlanta sea eller atlantic sea? var lidt usikker på det da jeg rettede...

Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.