Samfundsfag
CIA flyvninger
21. februar 2007 af
waterboy16 (Slettet)
Jeg skal redegøre for CIA flyvningerne over danmark og europa. Men har svært ved at finde nogle kilder. Jeg skal bruge noget som Condoleeza Rice siger, noget som EU siger og noget andet. Altså lidt fra hver synsvinkel. nogen der ved hvor jeg kan finde det? Har prøvet diverse nyhedssider uden held.
Svar #1
21. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)
Har du googlet det?
http://www.google.dk/search?hl=da&q=CIA+flyvninger+danmark&meta=
Der er i hvert fald en del udtalelser fra EUparlamentet imellem
http://www.google.dk/search?hl=da&q=CIA+flyvninger+danmark&meta=
Der er i hvert fald en del udtalelser fra EUparlamentet imellem
Svar #2
21. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)
google.dk/search?hl=da&q=CIA+flyvninger+danmark&meta=
Samme link som i #1, men så kan du nemmere kopiere det hele til adressefeltet
Samme link som i #1, men så kan du nemmere kopiere det hele til adressefeltet
Skriv et svar til: CIA flyvninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
