Engelsk
summary
27. februar 2007 af
mille111 (Slettet)
Er der nogen som gider at rette dette summary??
This paper analyses “According to the Law”, which consist of four reports about the human being. The paper also examines how the human being is defined. Every report tells a story about a person who is performing a certain project. Nicholas S. wants to find a unique molecule that makes the human being walk in upright position. Tanja L. is searching for the pain. René G. is trying to become nobody. Alette V. do not wish to be human anymore, she wants to be an object. In their search to approach the human beings existentially foundation they have to isolate themselves from the rest of the world. Another book of Solvej Balle called “Lyre bird” is dealing with the same topic så der findes i opgaven en perspektivering til denne?????. Finally the paper concludes that religion, nature and individuality are fundamental for the human being. According to the Law is in that way becoming what the subtitle indicates: ”four reports about the human being”.
This paper analyses “According to the Law”, which consist of four reports about the human being. The paper also examines how the human being is defined. Every report tells a story about a person who is performing a certain project. Nicholas S. wants to find a unique molecule that makes the human being walk in upright position. Tanja L. is searching for the pain. René G. is trying to become nobody. Alette V. do not wish to be human anymore, she wants to be an object. In their search to approach the human beings existentially foundation they have to isolate themselves from the rest of the world. Another book of Solvej Balle called “Lyre bird” is dealing with the same topic så der findes i opgaven en perspektivering til denne?????. Finally the paper concludes that religion, nature and individuality are fundamental for the human being. According to the Law is in that way becoming what the subtitle indicates: ”four reports about the human being”.
Svar #1
27. februar 2007 af Katrine (Slettet)
consist = consists
human being walk in upright = human being walk in AN upright
Hmm.. måske noget med "reference" (ang. perspektivering)
Din sidste sætning giver ikke mening for mig.
human being walk in upright = human being walk in AN upright
Hmm.. måske noget med "reference" (ang. perspektivering)
Din sidste sætning giver ikke mening for mig.
Skriv et svar til: summary
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
