Andre fag
Ti Interactive
02. marts 2007 af
Poochie16 (Slettet)
Hejsa.. Jeg sidder og er ved at lave en opgave i TI Interactive, og jeg har regnet et stykke ud, hvor den kommer frem med et svar, og så siger den nedenunder svaret:
More solutions maybe exist..
Hvordan får jeg de andre løsninger frem?
På Forhånd tak. =)
More solutions maybe exist..
Hvordan får jeg de andre løsninger frem?
På Forhånd tak. =)
Svar #2
02. marts 2007 af Poochie16 (Slettet)
Det er en optimeringsopgave, så er ude i nogle lidt hæftige formler..
Men her er den
approx(solve( (1250000*( pi )^(3)*(r)^(5) + 60* pi *r - 81)/(375* sqrt(25000000*( pi )^(4)*(r)^(6) + 3600*( pi )^(2)*(r)^(2) - 9720* pi *r + 6561)) + (2* pi *r)/(3) =0, r))
Men her er den
approx(solve( (1250000*( pi )^(3)*(r)^(5) + 60* pi *r - 81)/(375* sqrt(25000000*( pi )^(4)*(r)^(6) + 3600*( pi )^(2)*(r)^(2) - 9720* pi *r + 6561)) + (2* pi *r)/(3) =0, r))
Svar #3
02. marts 2007 af Poochie16 (Slettet)
Det er en optimeringsopgave, så er ude i nogle lidt hæftige formler..
Men her er den
approx(solve( (1250000*( pi )^(3)*(r)^(5) + 60* pi *r - 81)/(375* sqrt(25000000*( pi )^(4)*(r)^(6) + 3600*( pi )^(2)*(r)^(2) - 9720* pi *r + 6561)) + (2* pi *r)/(3) =0, r))
Så siger den:
r=.001273
Warning: More solutions may exist
Men her er den
approx(solve( (1250000*( pi )^(3)*(r)^(5) + 60* pi *r - 81)/(375* sqrt(25000000*( pi )^(4)*(r)^(6) + 3600*( pi )^(2)*(r)^(2) - 9720* pi *r + 6561)) + (2* pi *r)/(3) =0, r))
Så siger den:
r=.001273
Warning: More solutions may exist
Skriv et svar til: Ti Interactive
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
