Engelsk
oversættelse
06. marts 2007 af
hollak (Slettet)
er der nogen der lige kan få kigget på oversættelsen.. på forhånd takk.
fra dansk til engelsk.
for tiden lærer 64% af alle unge danskere engelsk som fremmedsprog. Andre lande er mere tøvende, men engelsk bliver talt og skrevet i meget strørre udstrækning end noget andet sprog. Forretningssamtaler bliver ført på engelsk; det officielle sprog ved internationale sportbegivenheder er engelsk; videnskabelige artikler bliver udgivet på engelsk, og 3/4 af verdens post- og tele kommunikation foregår på engelsk. Man må kunne udtrykke sig på engelsk for at have kontakt med andre lande både for at fremme international handel og videnskabelige fremskridt og for at opretholde international kommunikation generelt.
At present 64% of all young danish people learn english as an foreign language. Other countries are more hesitated, but english is spoked and wrote in large extent then other language. Business conversations is on english; scientific articles are published in english, and 3/4 of the worlds post- and telephone conversations is in english. You may have to speak english to have a contact with other countries both to promote international trade and scientific progress and to establish international communication.
fra dansk til engelsk.
for tiden lærer 64% af alle unge danskere engelsk som fremmedsprog. Andre lande er mere tøvende, men engelsk bliver talt og skrevet i meget strørre udstrækning end noget andet sprog. Forretningssamtaler bliver ført på engelsk; det officielle sprog ved internationale sportbegivenheder er engelsk; videnskabelige artikler bliver udgivet på engelsk, og 3/4 af verdens post- og tele kommunikation foregår på engelsk. Man må kunne udtrykke sig på engelsk for at have kontakt med andre lande både for at fremme international handel og videnskabelige fremskridt og for at opretholde international kommunikation generelt.
At present 64% of all young danish people learn english as an foreign language. Other countries are more hesitated, but english is spoked and wrote in large extent then other language. Business conversations is on english; scientific articles are published in english, and 3/4 of the worlds post- and telephone conversations is in english. You may have to speak english to have a contact with other countries both to promote international trade and scientific progress and to establish international communication.
Svar #1
06. marts 2007 af Katrine (Slettet)
Disse fejl skal du rette.
hesitated = tøvede
spoked = talte
wrote = skrev
then = da, dengang
language = sprog i ental
conversations = flertal
on er forkert præposition her, du skal bruge in
samme fejl med conversations
Danish, English osv. staves med stort på engelsk.
hesitated = tøvede
spoked = talte
wrote = skrev
then = da, dengang
language = sprog i ental
conversations = flertal
on er forkert præposition her, du skal bruge in
samme fejl med conversations
Danish, English osv. staves med stort på engelsk.
Skriv et svar til: oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
