Andre fag

Musik, drama eller billedkunst?

10. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)
Drama, musik eller billedkunst - hvilket af disse fag har du, og synes du det er spændende?

Jeg skal selv til at vælge, men jeg ved ikke rigtigt, hvilket et, det skal være. Tripper i mellem drama og musik, synes at de begge kunne være spændende. Har dog hørt, at musik skulle være røvkedeligt, fordi man mest sidder og læser om musikkens historie i gamle dage.

//Viske

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Jeg ville vælge drama. Dramafaget ville også have været mit største incitament til at vælge gymnasiet frem for hhx (derfor valgte jeg det selvf. ikke, da det ville være et tyndt grundlag). For det første er skuespil en fantastisk sjov kunstart, der kan udtrykkes på mange måder, både i lyd og billeder (/mimik), for det andet den læring man får omkring kropssprog kan bruges i alle sammenhæng, både når man interagere med andre alm. vis, men også i erhvervslivet/skole, hvor kropssprog og holdningsudtryk (og det at kunne få et budskab frem - også ved brug af stemmen) er en meget vigtig essens...

Det ville jeg klart vælge, men det afhænger jo meget af individuelle interesser, som det er det valg du bør foretage dig, kan jeg jo ikke svare på.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2007 af gymelev99 (Slettet)

Jeg har hørt at billedkunst skulle være ret kedeligt; man maler ikke hele tiden og er kreativ, som i folkeskolen, man lærer analysemodeller og om farver. Dem jeg kender beklagede sig en del over det og ville gerne kunne vælge om til musik eller drama.

Drama har jeg hørt skulle være sjovt, dog skal man være en åben person, der ikke er bange for at stå frem på en scene og vise sig, da man tit laver skuespil for resten af skolen mm. i drama.

Musik, som jeg selv valgte, er meget om at synge. Man lærer også en smule musik-historie (the beatles, klassisk musik, 60'erne osv osv). Man kan sagtens klare musik til en middelgod karakter uden at lave det store, hvis man viser engagement og er god til et bestemt instrument kan man let få 10, men det kræver som sagt at man er engageret og veloplagt i timerne og viser at man følger med.

Svar #3
11. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

Tak for jeres bud, dem kunne jeg helt sikkert bruge :) ..

Svar #4
12. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

Der må meget gerne komme flere kommentarer :)

Svar #5
12. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

opdaterer lige..

Svar #6
14. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

opdaterer :)

Svar #7
20. marts 2007 af viskelæderet (Slettet)

opdaterer..

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. marts 2007 af SomeOneMore (Slettet)

#5-7 Det hjælper dig ikke noget at opdatere. Det er tværtimod ret irreterende, at få en mail om at der er kommet nyt indlæg, når det er noget så nyttesløst som en "opdatere". Desuden tager det blot unødvendig serverplads, og plads koster penge... Du har nok fået et bud fra dem der havde et, eller fra dem som blot er enige i de bud du har fået...

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. marts 2008 af NLJ (Slettet)

jeg har drama, og det er rigtig spændende. dog kan teorien være lidt kedelig. heldigvis blandes den tit med praktiske ting :)
der er ikke særlig mange lektier til drama, altså på min skole, ved ikke med de andre.. og man kommer ind og ser teaterstykker xD

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Jeg havde billedkunst, og jeg har altid hadet det fag. Mest af alt fordi jeg absolut ikke er den kreative type. Det vil sige: jeg kan nemt finde på alt muligt, men jeg har ikke evnerne til at føre dem ud i livet.
Alligevel holdt jeg af billedkunst, da jeg havde det sidste år. Naturligvis skal man igennem noget teori, men det er altså ikke værre, end at det hurtigt kan læres. Man skal bare kigge på nogle kendte malerier og så lærer en masse fagord. Det er ganske nemt.
Resten af tiden forbruges med at sidde og "male", hvilket er meget hyggeligt. Lidt musik og en pensel har aldrig skadet nogen. Billedkunst er hyggetime nr. 1! Man laver absolut ingenting men lærer alligevel lidt.

#0 Hvis det var mig, som skulle vælge, ville jeg helt klart vælge billedkunst. Det er nemt og hyggeligt.

Skriv et svar til: Musik, drama eller billedkunst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.