Engelsk
Hjælp ? :)
13. marts 2007 af
zhandra (Slettet)
HEjSA :D
Jeg har skrevet dette engelsek abstract til min opgave, og vil gerne have at i læser den igennem og evt, tjekker for fejl ?
På forhånd tak :D
--------------------------------------------
This paper is about reaction speed for chemical reactions. The study investigates a chemical experiment, a definition of some reactions, and at last a solution of a mathematic problem. The first part of the paper is about the reaction speed, were a solution is used to find out which reactions type the reaction is. A graph can do that, and it can give a good solution to tell about which reaction there is talk about. Second part in the papers includes a chemical experiment. With the help of a computer, all the results from the study is digital, and easy to deal with. The documentation mainly derives from books and the general knowledge. The results of the study, particularly the chemical experiment tells that the results show a very good way to describe the tree reactions types and how the reaction has develop. The calculation from the experiment, tally very good with the results. The last part includes a practice where an equation must be solve, and by making a graph in the program IT-interactive, the results can tell about the reaction speed. To sum up, this study give an insight that show how mathematic and chemistry can work together.
Jeg har skrevet dette engelsek abstract til min opgave, og vil gerne have at i læser den igennem og evt, tjekker for fejl ?
På forhånd tak :D
--------------------------------------------
This paper is about reaction speed for chemical reactions. The study investigates a chemical experiment, a definition of some reactions, and at last a solution of a mathematic problem. The first part of the paper is about the reaction speed, were a solution is used to find out which reactions type the reaction is. A graph can do that, and it can give a good solution to tell about which reaction there is talk about. Second part in the papers includes a chemical experiment. With the help of a computer, all the results from the study is digital, and easy to deal with. The documentation mainly derives from books and the general knowledge. The results of the study, particularly the chemical experiment tells that the results show a very good way to describe the tree reactions types and how the reaction has develop. The calculation from the experiment, tally very good with the results. The last part includes a practice where an equation must be solve, and by making a graph in the program IT-interactive, the results can tell about the reaction speed. To sum up, this study give an insight that show how mathematic and chemistry can work together.
Svar #1
13. marts 2007 af Katrine (Slettet)
mathematical problem
were = where a solution is...
..find out WHAT
..good solution to what reaction
The second part in the papers
..results from the study ARE digital/digitalized and easy to..
slet 'the' foran general knowledge.
The results of the study, particularly the chemical experiment, tell that the results show a very good way to describe the three reaction types and how the reacion has developed.
- results er flertal, derfor ikke 's' på tell. Jeg ville dog helt undlade det og skrive ..of the study, particularly.., show a very good way..
- tree = træ, three = 3
-developed, fordi det er datid.
Næste sætning giver ikke mening.
..must be solveD
..can tell us about the..
this study giveS an insight to how mathematicS and..
were = where a solution is...
..find out WHAT
..good solution to what reaction
The second part in the papers
..results from the study ARE digital/digitalized and easy to..
slet 'the' foran general knowledge.
The results of the study, particularly the chemical experiment, tell that the results show a very good way to describe the three reaction types and how the reacion has developed.
- results er flertal, derfor ikke 's' på tell. Jeg ville dog helt undlade det og skrive ..of the study, particularly.., show a very good way..
- tree = træ, three = 3
-developed, fordi det er datid.
Næste sætning giver ikke mening.
..must be solveD
..can tell us about the..
this study giveS an insight to how mathematicS and..
Skriv et svar til: Hjælp ? :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
