Andre fag

Studietur til Rom

14. marts 2007 af Burhone (Slettet)
Hejsa..

Jeg skal til Rom i næste uge med min klasse... Glæder mig utrolig meget.

Jeg har læst et par steder at stemningen ved "Den spanske trappe" skulle være utrolig.
Er dette rigtigt??
Er der evt. nogen som gad give en lille beskrivelse af stemningen??

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2007 af cacci (Slettet)

Jeg var i Rom sidste år i marts. Ved ikke om stemningen ved "Den spanske trappe" er noget ekstraordinært, men der er bare hyggeligt og der er rigtig mange mennesker, der nyder at være der! Du må ikke gå glip af det!

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2007 af mathon

du har meget at glæde dig til!!!

se
http://peecee.dk/?id=34257

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2007 af htebasile (Slettet)

Jeg var også på studietur i Rom i oktober. Da vi skulle se den spanske trappe, var det desværre mørkt, men vejret var godt, og folk sad ude og spiste, hvilket gave en god stemning.

Du kan på denne side læse lidt om forskellige ting rundt omkring og i Rom :) http://www.pelupe.dk/Lp/Gruppepr%E6sentationer.html (det er skrevet af folk fra min klasse).

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2007 af GitteMH (Slettet)

Hej:)

Jeg var også så heldig at min studietur (sidste år) gik til Rom. Den spanske trappe er et dejligt sted, men som du nok allerede ved på forhånd, er der seværdigheder overalt i Rom. Det er det allerbedste ved byen. Man når aldrig at se det hele, for byen rummer så mange spændende ting. Og så er Rom simpelthen fantastisk om aftenen, når det er blevet mørkt. Så tændes der lys i de smukke springvand og fontæner. Alligevel er der en del mennesker på gaderne. Masser af gadesælgere (mest i dagslys, men dem slipper man ikke for (!)) Så kan man sidde og nyde synet af de smukke bygninger, springvand eller kirker imens man spiser en skøn is fra et af de utallige gelattariaer (italiensk is smager himmelsk, men er samtidig et dyrt bekendskab - så man kan hurtigt få fyret nogle penge af på dem - taler af erfaring:-P)
Det allersmukkeste er efter min mening vatikanet og hvad der dertil hører samt Trevifontænen. Sidstnævnte skal man bare se ved aftentide.. det er et virkelig smukt og dejligt sted at tage på studietur til... suk...drømme..drømme...

God tur:D

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2007 af zhandra (Slettet)

Wee, ska os til Rom i næste uge med klassen :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2007 af Marcus (Slettet)

Roma Aeterna, den evige by. Ligesom Gitte skriver så er der utallige af oplevelser i Rom, som bare ligger og venter. Det er uden tvivl den by som jeg forestrækker mest af de europæiske storbyer. Her er alt; kultur, arkitektur, historie, stemning og ja så er der også et lukrativt natteliv, til dem der er til det :)

God tur til jer der skal afsted, misunder jer meget.

Skriv et svar til: Studietur til Rom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.