Engelsk
100 ord
26. marts 2007 af
Sannaen (Slettet)
Jeg ha rher skrevet om sangen Numb fra Linkin Park. Opgaven jeg fik, gik ud på at jeg forklarede, hvorfor jeg godt kunne lide sangen. Jeg måtte meget gerne involvere noget med sangens analytiskeform (hvilket jeg ikke rigtig har formået).
Skulle være på omkring 100 ord.
Mine typiske fejl er: Stavefejl og ordvalget.
Her er den:
This song I really like because of the music, the singing, the rhythm and sound ect., but the thing making me really love is its content. To me this song very extremely emotional, sometimes to the point of tears. I can relate to it myself and I think many people can. To me, it’s about the burden of having to live up to someone else's expectations, but you will not. It's about someone who wants to make up for their mistakes through you. To them you have never done anything worth praising. Every step that you have taken is another mistake to them.
Denne sætning overvejede jeg at flette ind som en kortere forklaring.. Meen jeg ved ikke helt. Hvad synes I?:
It's just about not being yourself to please someone so much that you've lost who you really are and just feel numb.
Skulle være på omkring 100 ord.
Mine typiske fejl er: Stavefejl og ordvalget.
Her er den:
This song I really like because of the music, the singing, the rhythm and sound ect., but the thing making me really love is its content. To me this song very extremely emotional, sometimes to the point of tears. I can relate to it myself and I think many people can. To me, it’s about the burden of having to live up to someone else's expectations, but you will not. It's about someone who wants to make up for their mistakes through you. To them you have never done anything worth praising. Every step that you have taken is another mistake to them.
Denne sætning overvejede jeg at flette ind som en kortere forklaring.. Meen jeg ved ikke helt. Hvad synes I?:
It's just about not being yourself to please someone so much that you've lost who you really are and just feel numb.
Svar #1
26. marts 2007 af Kim E (Slettet)
Hejsa!
Efter really love i linie 2 skal du skrive "it is it's..."
Linie 3 efter song: IS very...vælg forresten enten very ELLER extremely.
but efter someone else's expectations ville jeg nok skrive noget i retning af " but without the ability to do so"
i 6. linie: someone who wants to make up for THE PERSON'S mistakes...du kan ikke skrive someone og afslutte med their mistakes. Ellers skal du skrive somebody eller noget i den stil...
I den indflettede sætning: ville nok droppe "just".
"lost who you really are" ville jeg måske nok omformulere til noget i stil med "lost yourself"
Håber du kan bruge det til noget...
Med venlig hilsen Kim
Efter really love i linie 2 skal du skrive "it is it's..."
Linie 3 efter song: IS very...vælg forresten enten very ELLER extremely.
but efter someone else's expectations ville jeg nok skrive noget i retning af " but without the ability to do so"
i 6. linie: someone who wants to make up for THE PERSON'S mistakes...du kan ikke skrive someone og afslutte med their mistakes. Ellers skal du skrive somebody eller noget i den stil...
I den indflettede sætning: ville nok droppe "just".
"lost who you really are" ville jeg måske nok omformulere til noget i stil med "lost yourself"
Håber du kan bruge det til noget...
Med venlig hilsen Kim
Svar #2
26. marts 2007 af Katrine (Slettet)
lige en korrektion til Kim;
it's = it is
its = genitiv form
it's = it is
its = genitiv form
Svar #3
26. marts 2007 af Sannaen (Slettet)
#2 SÅ den var go nok ? (:
#1 Sådan her? (: Og tak for hjælpen !
This song I really like because of the music, the singing, the rhythm and sound ect., but the thing making me really love is its content. To me this song is extremely emotional, sometimes to the point of tears. I can relate to it myself and I think many people can. To me, it’s about the burden of having to live up to someone else's expectations, but without the ability to do so. It's about someone who wants to make up for the person’s mistakes through you. To them you have never done anything worth praising. Every step that you have taken is another mistake to them.
It's about not being yourself to please someone so much that you've lost yourself and just feel numb
#1 Sådan her? (: Og tak for hjælpen !
This song I really like because of the music, the singing, the rhythm and sound ect., but the thing making me really love is its content. To me this song is extremely emotional, sometimes to the point of tears. I can relate to it myself and I think many people can. To me, it’s about the burden of having to live up to someone else's expectations, but without the ability to do so. It's about someone who wants to make up for the person’s mistakes through you. To them you have never done anything worth praising. Every step that you have taken is another mistake to them.
It's about not being yourself to please someone so much that you've lost yourself and just feel numb
Skriv et svar til: 100 ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
