Engelsk

Hjælp?!

21. april 2007 af LaChiiqa (Slettet)
Jeg er i gang med at skrive en disposition på engelsk til min engelsk eksame. Det skal afleveres her på onsdag.
Men jeg har et lille "problem", jeg kan ikke huske hvad "læst" - read, ved det, men ..
Altså: we have readen a lot of papers, ville jeg sige. Men i engelsk korekturren, siger den, at det kan man ikke sige.
Hvad hedder det så ?
We have .. ?

Svar #1
21. april 2007 af LaChiiqa (Slettet)

+ hedder det "lay" eller "lie" i:

when they just .. on the street.
Altså, når de bare ligger på gaden.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2007 af ADC (Slettet)

Hej

Det hedder: We read a lot of papers og when they just lie on the street.

Svar #3
21. april 2007 af LaChiiqa (Slettet)

Men altså, når man siger "vi har læst .." . er det så ikk' "we have read" ? Men det kan man da ikke sige, eller ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2007 af Gandolph (Slettet)

Det hedder "We have read"

Svar #5
21. april 2007 af LaChiiqa (Slettet)

Nå okay .
Tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2007 af bathory (Slettet)

lie betyder at lyve,lay=ligge

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2007 af Katrine (Slettet)

#6 lie = ligge
lay = lægge


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2007 af Suub (Slettet)

We have red !

Skriv et svar til: Hjælp?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.