Engelsk
Sætningsled
26. april 2007 af
Kath-87 (Slettet)
Hej..
Har i en aflevere fået til opgave at bestemme sætningsled i følgende sætninger.. Og er totalt lost!
Experts believe companies will increasingly focus part of their recruitment effort on schools.
..the firm does not offer them a chance to join the scheme until they have completed their GCSEs.
Kan nogen hjælpe og forklare?
Kram kat!
Har i en aflevere fået til opgave at bestemme sætningsled i følgende sætninger.. Og er totalt lost!
Experts believe companies will increasingly focus part of their recruitment effort on schools.
..the firm does not offer them a chance to join the scheme until they have completed their GCSEs.
Kan nogen hjælpe og forklare?
Kram kat!
Svar #1
29. april 2007 af Nina Tønder gym (Slettet)
Er det ikke bare en syntaktisk analyse?
Experts = subjekt
believe = verballed
companies = subjekt
will focus = verballed
increasingly = adverbialled (mådesadverbium)
part of their recruitment effort = direkte objekt
on schools = adverbialled (præpositionsforbindelse)
Det er mit bedste bud!
Experts = subjekt
believe = verballed
companies = subjekt
will focus = verballed
increasingly = adverbialled (mådesadverbium)
part of their recruitment effort = direkte objekt
on schools = adverbialled (præpositionsforbindelse)
Det er mit bedste bud!
Skriv et svar til: Sætningsled
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
