Andre fag

AT-fremlæggelse

28. maj 2007 af reel_chick (Slettet)
Skrev min AT-synopsis her i sidste uge om sagen omkring den amerikanske soldat Jessica Lynch, og de to versioner af hendes overlevelse i Irak-krigen - en amerikansk, som nærmest er en heroisk myte, og den britiske, der er en realistisk tilfangetagelsesfortælling.

Nu sidder jeg så og prøver at komme lidt i gang med fremlæggelsen... Og så var det jeg tænkte på, om det ville være relevant at fortælle om forskellene mellem de to historier og genrer, da jeg ikke gjorde det i synopsisen, men blot nævnte at der var store forskelle i form og indhold???

Er der evt. nogle der har et eksempel på sammnhørende synopsis og fremlæggelse (evt. PowerPoint), som jeg måtte se?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af Occulta (Slettet)

J, adu skal helt klart uddybe de konkrete forskelle i fremlæggelsen. I det hele taget er den mundtlige fremlæggelse din enestående mulighed for at uddybe alt, der kan uddybes i synopsen.

Måske har du efter at have afleveret opdaget, at der var noget, du manglede eller gjorde for lidt ud af i synopsen (fx fagenes metoder, overvejelser over valg/fravalg af materiale el.lign.) - så skal det også med i fremlæggelsen.

Svar #2
28. maj 2007 af reel_chick (Slettet)

Super duper - så jeg skal simpelthen uddybe alle de ting, jeg "bare" har nævnt, altså dem der har relevans?

På de papirer jeg har står der bare at man kun skal vælge de vigtigste pointer fra synopsen ud - og da det ikke indgår som pointe blev jeg i tvivl...
Nu kan jeg da i hvert fald få startet på mit arbejde!

Andre gode råd, evt eksempler?

Skriv et svar til: AT-fremlæggelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.