Andre fag
Lærervikar hvordan?
31. maj 2007 af
Mowsiii (Slettet)
Hejsa :)
Jeg har tænkt lidt på at være lærervikar her efter sommerferien. Er der nogen der ved hvordan man bliver det? altså ved skal man kontakte osv?
Jeg har tænkt lidt på at være lærervikar her efter sommerferien. Er der nogen der ved hvordan man bliver det? altså ved skal man kontakte osv?
Svar #1
31. maj 2007 af kraka (Slettet)
Hvor bor du?
I de større byer kan du blive tilkaldevikar som betyder at du er tilknyttet alle skoler i dit område, og at de kontakter et bureau når de har brug for en vikar. Bureauet kontakter så dig, og formidler på den måde kontakten mellem dig og din arbejdsplads.
Håber ikke det var for forvirrende:p
I de større byer kan du blive tilkaldevikar som betyder at du er tilknyttet alle skoler i dit område, og at de kontakter et bureau når de har brug for en vikar. Bureauet kontakter så dig, og formidler på den måde kontakten mellem dig og din arbejdsplads.
Håber ikke det var for forvirrende:p
Svar #2
31. maj 2007 af 150972 (Slettet)
Du skal undersøge om der er skoler i din kommune der mangler lærere. Er der det skal du søge stillingen fuldstændigt som du ville have haft gjort, hvis du var uddannet lærer. Det er denne måde jeg har gjort det og det har medført fast skema (=den samme klasse året ud) så slipper du for hele tiden at blive kastet ind i en ny klasse hvor ungerne tror de ikke skal lave noget (andet end at genere dig).
Du får også en fast månedsløn hvor imod man som tilkalder-vikar er timelønnet (= ingen løn i ferier).
Lønnen er ca. 23000 om md før skat. Det afhænger dog af antal timer og hvilke timer/funktioner du får.
Held og lykke. Husk at betragte det som et arbejde, ikke bare et sted hvor man tjener lette penge og har tidlig fri. DET ER ET ARBEJDE OG DET ER FAKTISK RET HÅRDT HVIS MAN TAGER DET SERIØST. DU HAR MED MENNESKER AT GØRE OG KRITISKE FORÆLDRE.
Der er for mange som bare lige skal tjene lette penge og er "pisse" ligeglade med hvordan.
Du får også en fast månedsløn hvor imod man som tilkalder-vikar er timelønnet (= ingen løn i ferier).
Lønnen er ca. 23000 om md før skat. Det afhænger dog af antal timer og hvilke timer/funktioner du får.
Held og lykke. Husk at betragte det som et arbejde, ikke bare et sted hvor man tjener lette penge og har tidlig fri. DET ER ET ARBEJDE OG DET ER FAKTISK RET HÅRDT HVIS MAN TAGER DET SERIØST. DU HAR MED MENNESKER AT GØRE OG KRITISKE FORÆLDRE.
Der er for mange som bare lige skal tjene lette penge og er "pisse" ligeglade med hvordan.
Skriv et svar til: Lærervikar hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
