Historie

magten i danmark?

22. juni 2007 af l.wessberg (Slettet)
Hej, er der nogen der kan forklare mig hvem der har magten i danmark og hvordan de udøver den?

Ville hjælpe mig meget hvis nogen ku hjælpe mig :)

tak =)

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2007 af Roman Garcia (Slettet)

Magten er tre-delt i Danmark. 1) Den udøvende magt = Regeringen 2) Den lovgivende magt = Folketinget og regeringen i forening. 3) Den dømmende magt = Domstolene. Dette fremgår af grundlovens § 3.

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2007 af wahid (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2007 af wahid (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2007 af Marcus (Slettet)

#2 og #3

DK diktatur og undertrykkende: nej, vi har demokrati,
idet magten er tredelt. Nej vi undertrykker ikke, da vi er bundet af aftaler FN, som forhindrer dette.

DK er USAs hund: vi eller rettere regeringen + DF støtter i hvert fald op om USAs udenrigspolitik, men vi træffer vore egne udenrigspolitiske beslutning, da vi har paramentarisme og ikke ejes af USA.

Fogh vandt valget pga penge fra Bush: næppe, her i DK drejer det sig ikke om at have en stor mængde penge for at vinde, modsat fx USA.

Håber det hjalp dig lidt ind på sporet.

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#2 #3 Danmark er ikke en "hund". Du forstår ikke så meget, og min analyse røber, at du er en aggressiv person, og at du er en 90'er.

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. juni 2007 af The Master (Slettet)

#5 Hvad er en 90'er ??

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 En person der har en IQ på 90-100, altså lidt under gennemsnittet (100).

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. juni 2007 af hg5e17ah (Slettet)

Bortset fra det åbenlyse faktum, at Wahid ikke aner hvad han snakker om, har han dog delvist ret. Magten i Danmark er, som det fremgår af #1, ikke fuldstændig tredelt, da regeringen spiller en stor rolle i folketinget. Parlamentarismen hjælper dog herpå.

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Sætter man det i et internationalt perspektiv er Danmark langt fra små-fascistiske, som Wahid hævder. Han har ingen ret til at svine Danmark til !

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. juni 2007 af Roman Garcia (Slettet)

#7
Det er meget påfaldende, at du generer ham ved at påstå, at han har en lav IQ.
IQ siger jo ikke noget om viden, med mindre man har et ekstremt lavt IQ.
Derimod illusterer hans indlæg, at han ikke ved særlig meget.

Man kan jo altid spørge sig selv, om man helst vil være klog eller have en høj IQ. Der kan være sammenhæng, men det er langt fra en selvfølge. Viden er i 99 ud af 100 tilfælde mere anvendelig end IQ.

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#10 Nej, mange Nobelpris-motagere har en normal IQ, og det siges at Einstein havde en IQ på 110. Dog betyder det jo ikke det går den anden vej. Dem, som har en høj IQ opnår succes. James Sidis opnåede succes inden for lingvistikken.

Brugbart svar (0)

Svar #12
22. juni 2007 af Lektie boy (Slettet)

Personer med høj IQ opnår ikke nødvendigvis succes. Jeg har en klassekammerat som har en usædvanlig høj IQ, men jeg klarer mig langt bedre end han gør i skolen. Så høj IQ er forskellig fra succes. Man kan sagtens have en lavere IQ, men vilje af stål, og så opnå succes.

Brugbart svar (0)

Svar #13
22. juni 2007 af wahid (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #14
22. juni 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#11
Det er en gang ævl. Mange mennesker med høj IQ føler sig fremmedgjorte (og dumme) fordi de er anderledes i en verden som ikke forstår dem. En stor del af de folk er bistandsklienter, stofmisbrugere, postbude eller almindelige hængerøve.
Har man en høj IQ er der mere man er i stand til at opnå med sin forståelse, men det betyder ikke, at man er højt på strå i samfundet som sådan.

Brugbart svar (0)

Svar #15
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#14 Jeg er overbevist om, at du misforstår mig hele tiden, fordi du er hele tiden efter mig.

Hvad forstår du ved høj IQ?

Brugbart svar (0)

Svar #16
22. juni 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#15
Så må du jo forklare dig utvetydigt, så folk ikke misforstår dig hele tiden.

Der er mange faktorer der spiller ind ved en høj IQ.
Man kan ofte mærke om folk er intelligente, når man taler sammen, fordi de er i stand til at tænke kreativt på flere planer.
Hvis du nu var ægte medlem af Mensa, ville du jo vide det, Daniel..

Brugbart svar (0)

Svar #17
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#16 Vi har diskuteret det her før, og jeg vil ikke bruge min fredag på dig.

Brugbart svar (0)

Svar #18
22. juni 2007 af Hindsborg (Slettet)

Både amerikanske, canadiske, danske og kinesiske forskere, er kommet frem til en konklusion mhs til IK test(intelligenskoefficient test). Man kom frem til, at IK blot sætter ens sans for visuelle ting i logik - og selvfølgelig ingen indflydelse har på indlæringsevne eller andre overfladige former for intelligenser.

Brugbart svar (0)

Svar #19
22. juni 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#18 Ja, jeg kender mange undersøgelser. Et andet berømt eksempel på dette fænomen er fra 1960'erne, hvor to amerikanske brødre kunne sige enormt høje primtal og de havde en IQ på 60.
Dog skal man ikke generalisere ud fra disse anomalier.

Brugbart svar (0)

Svar #20
22. juni 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#17
På den måde er jeg nok lidt hæmmet.

Er intelligens forbundet med særlingesyndrom?



Forrige 1 2 3 Næste

Der er 44 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.