Engelsk

Hjælp

23. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)
The Mohawk i Canada i byen Oka er de oprindelig Canadier og ejer en gravplads her. Regeringen i OKA vil gerne have denne gravplads fjernet og få lavet en golfbane her.
Og da går politiet ind for at 'udrydde' the Mohawk.
Hvordan ville jeg så have det, hvis jeg var en af de her Mohawk?

- First of all, I would be really angry. Because you don't just eliminate someones graveplace, and make it to a golfbane. This graveplace here we have burried our familie members for centuries.
A graveplace isn't only where you bury people, but there is also many memorize societet with it.
And seeing this being destoyed touches my feeling very deep in my heart.

Det er faktisk ligemeget, hvis jeg har stavet ordene forkert, det bare mere det om der skal stå andet og om sætningerne lyder gode nok?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2007 af H-H (Slettet)

"golfbane" = golf course

"graveplace" = graveyard

"there is also many memorize societet with it" = there are (flertal: flere minder) also many memories associated (forbundet) with it.

Den sidste sætning er ik helt go. Den må du lige se på igen...

Måske ku du komme ind på noget med gravfredens ukrænkelighed og det hellige/guddommelige som hviler over et sådant sted. Brug ordbog til ord du er det mindste i tvivl om!

Svar #2
24. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

Hmm.. Kunne du evt. hjælpe mig på vej, med gravfredens ukrækelighed og det guddomelige som hviler over sådan et sted?

- Tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2007 af DeutscherDäne (Slettet)

Jeg citerer:

Emne:
Giv dit indlæg et sigende navn. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste.

Citat slut.

Husk det til næste gang.

Svar #4
24. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

Ja okey, det er os første gang jeg har skrevet sådan en overskrift!

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.