Andre fag

Eksamenssystemet

05. maj 2004 af Bella (Slettet)
Hejsa

Jeg vil bare gerne vide hvor mange eksamener man skal til i det hele i gymnasiet?
~Bella

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Matematisk:

6 mundtlige
Skriftlig i dansk, matematik og alle højniveaufag, dvs. 4-5 skriftlige.

- så vidt jeg husker, men hvorfor slår du ikke op i din bekendtgørelse?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2004 af Peden (Slettet)

Ialt skal man op i 10 eksamener.

Man får automatisk en skriftlig i 2.g, det være sig matematik eller engelsk.
Derudover skal man have 2 fag på højt niveau, det giver 2 extra skriftlige, dertil kommer så dansk.

Altså: 4 skriftlige eksamener, hvis man ikke har 3 fag på højt niveau.

Gå ud fra 1 mundtlig eksamen i 1. og 1 i 2.g, og så 3 eller 4 i 3.g.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2004 af starF (Slettet)

10 ialt hvor den ene er 3. årsopgave.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Jeg har været oppe i mundtlig i 1g og 2g samt skriftlig matematik i 2g. I 3g skal jeg op i dansk og 3 højniveau-fag + skrive en 3-års-opgave. Får jeg så kun 2 mundtlige eksamener efter 3g?

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2004 af sclk (Slettet)

#4 - du skal have 10 eksamner i alt - ligemeget om det er mundtlige eller skriftlige, men 3.års tæller ikke som én af de 10, så du har 3 eksamner efter 3.g. Men det er da også okay..selvfølgelig alt afhængigt af hvad det bliver..

De "nye" sproglige - dvs. startende fra 2003 har mere naturfag end man tidligere havde - så meget så de opnår et helt c-niveau i mat.... men derfor har de også en skriftlig naturfagseksamen efter 2.g.
Fedt hvis man er god, da man så slipper for en mundtlig, men trist hvis man er sproglig-sproglig.
men altså sproglige har fra nu af 2 eksamner efter 2.g.

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2004 af sclk (Slettet)

#3 - 3.års tæller da ikke som eksamen.
Jeg havde 2 skriftlige og 1 mundtlig i 2.g og i år har jeg så 3 skriftlige og 4 mundtlige - ialt 10 -udover 3.års...

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2004 af starF (Slettet)

#3 Hvilke to skriftlige har du i 2g?

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2004 af starF (Slettet)

1.g. ingen eksamen
2.g. mundt: geografi og tysk
3.g. skrift: 3års opgave, da, ma, fy
3.g. mundt: his, re, old, fy


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. maj 2004 af Maj (Slettet)

1.g en mundtlig/ingen
2.g sproglig en mundtlig idet naturfag skriftlig gør det ud for en mudtlig eksamen.
Hvis man derfor efter 2.g kun har været oppe til en mundtlig eksamen skal man i 3.g op til 5 medmindre man har 3. fag på højniveau så kun 4 stk.
Derudover skal man som sproglig op i naturfag samt engelsk skriftlig eksamen samt sine 2 eller 3 skriftlige eksaminer. Så alt i alt 9 eller 10 eksaminer.

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. maj 2004 af sara_864 (Slettet)

Det er virkelig meget nemmere at forklare..

i 1 G = en mundtlig eksamen eller ingen
i 2 G = en mundtlig eksamen eller to
+ sproglig 2 skriftlige
ell. matematisk 1 skriftlig
i 3 g = sproglig 3 mundtlige +
2 højtniveau skriftlig og dansk
Matematisk 4 mundtlige +
2 højtniveau skriftlige og
dansk

Matematikkere har en mundtlig mere i 3G hvor sproglige har 2 skriftlige i 2.g

Men i år er der nogle der var oppe i 1 g og ikke kommer op i 2. og det "plejer" man at gøre. Derved får de 4 ell. 5 i 3. G

Brugbart svar (0)

Svar #11
07. maj 2004 af sclk (Slettet)

#7
Jeg går ud fra at spørgsmålet var møntet på mig.. jeg var oppe i naturfag og engelsk skriftligt - fordi vi var med i naturfagsprojektforsøg - ligesom de sproglige har naturfag nu.

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. maj 2004 af Symmanine (Slettet)

#6 SSO'en tæller som eksamen. Den står opført under eksamenskarakterne.

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. maj 2004 af sclk (Slettet)

#12
Ved godt at den(SSO) tæller som eksamenskarakter, men den tæller ikke som én ud af de ti eksamner, man skal have i løbet af gym-tiden.

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. maj 2004 af Niels (Slettet)

#10:
Du skriver:
1 G = en mundtlig eksamen eller ingen
i 2 G = en mundtlig eksamen eller to
+ sproglig 2 skriftlige
ell. matematisk 1 skriftlig

Man har altså ikke nødvendigvis 1 skriftlig i 2.g. Hvis du fx har mat 3-årigt højniveau kommer man ikke til eksamen i 2.g skriftlig.

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. maj 2004 af starF (Slettet)

OK men jeg har 10 eksamener, inklusiv SSO.

Jeg har ikke mat. skriftlig i 2.g. som nogen skriver. Det kun dem som har mat B, som har en skriftlig mat. eksamen i 2g.

Jeg har det 3årig mat. A forløb.

Skriv et svar til: Eksamenssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.