Engelsk
Oversætning
19. august 2007 af
chinabox (Slettet)
Hej, jeg har oversat denne tekst fra dansk til engelsk, men ville spørge om der ikke var nogen søde mennesker som vil opdage nogen eventuelle fejl, jeg har lavet. Hilsen Sofie, hehe :D :P :).
She had pasted her last exam. Now she finally were a teacher. Since she was a little girl, she had dreamed of either become a teacher, nurse ore a doctor. She have allways whised to get a job, where she could help people. Only few times, was she in doubt. When she were 10, she had a good friend, that played badminton foure times a week, and they began to play togheter. Her friend wanted to be a profesional badmintonplayer, then for a while, she also wanted to be it, but just in a short time; she realized, that she never would be good at sport. Even tough she had few money, weil she was studying, she enjoyed ewery minut. She had sad to herself at least a thousand times, that she had chousen(valgt) the right education, and now she was finally a teacher. She was looking forward to work at the school and to the company of the children. Maybey she could become the head of the school, were she had went, when she was a little child. If that cpuld happen, she would become one of the most happiest people on the earth, even tough her father allways had sad(sagde) that a womes place is in the home.
She had pasted her last exam. Now she finally were a teacher. Since she was a little girl, she had dreamed of either become a teacher, nurse ore a doctor. She have allways whised to get a job, where she could help people. Only few times, was she in doubt. When she were 10, she had a good friend, that played badminton foure times a week, and they began to play togheter. Her friend wanted to be a profesional badmintonplayer, then for a while, she also wanted to be it, but just in a short time; she realized, that she never would be good at sport. Even tough she had few money, weil she was studying, she enjoyed ewery minut. She had sad to herself at least a thousand times, that she had chousen(valgt) the right education, and now she was finally a teacher. She was looking forward to work at the school and to the company of the children. Maybey she could become the head of the school, were she had went, when she was a little child. If that cpuld happen, she would become one of the most happiest people on the earth, even tough her father allways had sad(sagde) that a womes place is in the home.
Svar #2
19. august 2007 af Anjavh2 (Slettet)
pasted = passed
ore = or
allways = always
whised = wished
foure = four
togheter = together
profesional = professional
"be good at sport" = be good at sports
Even tough = even though
few money = only little money
weil = (weil er tysk!) while
ewery = every
she had sad to herself = she had said to herself
chousen = chosen
maybey = maybe
head of the school = måske bedre med principal
were she had went = where she had attended school
cpuld = could
most happiest on the earth = happiest on earth
even tough = se op
allways = se op
"even tough her father allways had sad that a womes place is in the home" = even though her father had always said that a woman's place was in the home. (mit ' er muligvis forkert sat i woman's)
Hvis du har word bør du bruge stavekontrollen intensivt. Derudover ville det ikke være en dårlig ide at slå langt flere ord op! Jeg har ikke set så meget på sætningsfejl, - men udelukkende på stavefejl, som der er en del af.
ore = or
allways = always
whised = wished
foure = four
togheter = together
profesional = professional
"be good at sport" = be good at sports
Even tough = even though
few money = only little money
weil = (weil er tysk!) while
ewery = every
she had sad to herself = she had said to herself
chousen = chosen
maybey = maybe
head of the school = måske bedre med principal
were she had went = where she had attended school
cpuld = could
most happiest on the earth = happiest on earth
even tough = se op
allways = se op
"even tough her father allways had sad that a womes place is in the home" = even though her father had always said that a woman's place was in the home. (mit ' er muligvis forkert sat i woman's)
Hvis du har word bør du bruge stavekontrollen intensivt. Derudover ville det ikke være en dårlig ide at slå langt flere ord op! Jeg har ikke set så meget på sætningsfejl, - men udelukkende på stavefejl, som der er en del af.
Svar #3
19. august 2007 af chinabox (Slettet)
Heej, tusinde tak, for hjælpen, den var stor, hehe :).
Jeg skrev med hånden :).
Jeg skrev med hånden :).
Skriv et svar til: Oversætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
