Spansk

I tvivl om oversættelse

21. august 2007 af Nullerdoggi (Slettet)
Det jeg er i tvivl om er oversat rigtig er :

den bog, som vi skal til at læse foregår i Guatemala. Borgerkrigen i Guatamala varede i 34år og sluttede i 1996 med en fredsaftale. Mange flyttede til Mexico, hvor de levede i flygtningelejre

Que el libro nosotros va a leer, ocurre en Guatemala. La guerra civil en Guatemala duro en 34 anos y terminado en 1996 con un acuerdo de la paz..Mucho fugarse a Mexico, en donde viveron en campos del refugiado.


Håber der er nogen der kan hjælpe :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2007 af MHE (Slettet)

El libro que vamos a leer ocurre/pasa (lidt usikker på hvilken) en Guatemala. La guerra civil en Guatemala duraba 34 años y terminó en 1996 con un acuerdo de paz. Mucha gente se mudó a Mexico dondé vivían en campos de refugiados.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2007 af MHE (Slettet)

dondé=donde

Svar #3
21. august 2007 af Nullerdoggi (Slettet)

okay :) tak for svar .. troede egtnlig at flyttede og levede skulle stå i en anden tid, ind du skriver :)

Svar #4
21. august 2007 af Nullerdoggi (Slettet)

Det gik da helt galt : * troede egentligt at "flyttede" og levede skulle stå i en anden tid, end du skriver..

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2007 af MHE (Slettet)

flyttede = aktion
levede = beskrivelse

Aktionsverber står som oftest i præteritum og beskrivelsesverber står som oftest i imperfektum... Ved ikke om det giver nogle mening :-)

Svar #6
21. august 2007 af Nullerdoggi (Slettet)

jo lidt gør det ihvertfald :) tak for det ;) me kan se jeg har lavet en fejl oppe i teksten, der skulle have stået : flygtede og ikke flyttede :P ..

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2007 af MHE (Slettet)

Det giver selvfølgelig også ud fra konteksten mere mening med flygte frem for flytte :D

Skriv et svar til: I tvivl om oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.