Engelsk

I navneform / noun

24. august 2007 af Izabella (Slettet)
1) Hvad hedder " comform" i navneform, hvis der nogle der ved det ?

2) Expect i navneform , hedder det ikk bar os expect?

3) Confuse= confusion i navneform ?

4) Understand= understanding ?

Håber nogle kan hjælpe:p

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2007 af Pitzner* (Slettet)

1)Mener du comfort eller conform?

2)expect

3)confuse

4)understand

Når du slår op i en ordbog, står det altid i infinitiv (navneform), så du kan eventuelt hente hjælp der.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2007 af Occulta (Slettet)

Navneform og "noun" er IKKE det samme. Navneform er et dansk udtryk, der bruges om "at-formen" i verber (udsagnsord). Det, der med et fint ord fra latin kaldet infinitiv.

Når du spørger efter "noun", er der til gengæld tale om navneord (=substantiver).
Jeg tror, øvelsen går ud på at finde navneord/substantiver, der er dannet af de udsagnsord/verber, du nævner. Du kan finde dem i en ordbog.

Svar #3
25. august 2007 af Izabella (Slettet)

Det forstår jeg ikke!

Jeg kan se det i ordbogen, how?

Hvis jeg nu skulle skrive "decide" som navneord , vil det så hedde decision?

til # jeg mener comform.

Svar #4
25. august 2007 af Izabella (Slettet)

og er det ikke rigtig det jeg har "oversat" det til i #1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2007 af eightx2 (Slettet)

#3
Mht. decision, ja!

#0 Prøv at slå tilpasning op i en ordbog (da conform = tilpasse). 3) og 4) ser fine ud, og 2) er expectation.

Svar #6
25. august 2007 af Izabella (Slettet)

#5 conform= adjustment ?

Hvis jeg nu havde et adjektiv som fx innocent (uskyldig),
og skulle lave det til et navneord , hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2007 af Pitzner* (Slettet)

#6 Hvad med conformity?

Det er forskelligt fra ord til ord, hvordan man laver et adjektiv om til et navneord, men typisk beholder man stammen og tilføjer en ny endelse.

Innocent hedder innocence som navneord.

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

1) to conform to
2) to expect
3) to confuse
4) to understand

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

innocence - et substantiv

Svar #10
26. august 2007 af Izabella (Slettet)

Okay ... tak til alle.

Men er der ikk en form for en regl, for hvordan man finder ud af hvad adjektiverne kommer til at hedde som substantiver ?

- Jeg kan godt se at innocent, under uskyldighed hedder innocence.

Så er det bar samme metode man skal bruge som med verberne ?

Svar #11
26. august 2007 af Izabella (Slettet)

Okay jeg fundet ud af det nogenlunde nu!

Men disse her driller :

- individual
- depressed
- bored
- wise
- happy

?

Brugbart svar (0)

Svar #12
26. august 2007 af Pitzner* (Slettet)

Ville umiddelbart sige:.

-Individuality
-Depression
-Boredom
-Wisdom
-Happiness

Skriv et svar til: I navneform / noun

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.