Engelsk

Hvordan?

12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)
Hvordan ville man sige : Men lykke varer ikke evigt?

Svar #1
12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Og hvordan ville man sige, afsløret ? (Hendes identitet var blevet afsløret)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2007 af chinpo (Slettet)

Men lykke varer ikke evigt: "But happiness won't last for ever"

Afsløret: "Her identity was disclose"

Svar #3
12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Ingen bud?

Svar #4
12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Hov, #2 mange tak (:

Svar #5
12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Så det hedder ikke : " Her identity was inveiled? "

Svar #6
12. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

mente selvfølgelig unveiled*

Brugbart svar (0)

Svar #7
12. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Små tilrettelser.

#2.
won't = ell. will not
for ever = forever
disclose = disclosed

#6.
Så skal du bruge 'revealed'. 'Unveil' bruges når fx Anders Fogh skal fremvise sin ministerrokade.

Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2007 af chinpo (Slettet)

#6

Hvis du slår op i ordbogen under "afsløre" står der: (noget man har holdt hemmeligt) disclose (fx one's identity).

Så det kan vist ikke blive mere klart, at det er disclose, der skal bruges i denne sammenhæng?

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. september 2007 af chinpo (Slettet)

#7

Det er vel intet krav, at "forever/for ever" staves sammensat? Jeg har altid lært, at det kan staves på begge måder og det samme siger ordbogen.

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

#9.
Det kan godt være at det er en smagssag. Google giver dog klart flest hit på "forever" end "for ever". Desuden ønsker den at rette 'for ever' til 'forever'. Det samme gør Microsoft Word.

Svar #11
13. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Hvorfor kan jeg ik se svarene :S

Svar #12
13. september 2007 af Mussy06 (Slettet)

Hehe okay mange tak begge to!

Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.