Musik

Hiphop musik?

15. september 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Hey … Som de fleste nok ved skal 3g’erne udarbejde en synopsis, hvilket indeholder flerfagligt samarbejde mellem to højniveau fag.
Jeg har valgt at skrive studieretningsopgave i fagene Musik og Engelsk (Hiphop kulturen er det emne jeg har valgt, at arbejde med)… Søger derfor noget ordentlig hiphop musik, som kan bruges til analyse osv. – Uden indhold af bandeord.. Håber I kan hjælpe… takker

- kan ikke selv finde noget på nettet

Brugbart svar (3)

Svar #1
21. september 2007 af Stenalto (Slettet)

Ja, det er jo svært at finde hiphop sange uden bandeord da det er en meget integreret del af hihoppen. Mener ikke der er så mange bandeord i f.eks. Ghetto Gospel...

Brugbart svar (3)

Svar #2
24. november 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Du vil analysere hip hop uden en af hjørnestenene i sproget? Den tæmmede hiphop som det bedre borgerskab i USA vil have den? Jeg tror ikke, at det er en god ide at udelade bandeord i sproget, selv om det lyder grimt.
Din lærer har nok hørt det der var værre..

Brugbart svar (3)

Svar #3
24. november 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Hvis du ombestemmer dig angående bandeord, vil du nemt kunne finde nogle tekster med mening i under overfladen. fx har Terror Squad gode tekster.

Brugbart svar (3)

Svar #4
24. november 2007 af Frede.. (Slettet)

Hvorfor må der ikke være bandeord med?

Brugbart svar (3)

Svar #5
25. november 2007 af fysik-idioten (Slettet)

Missy Elliott er en af de få kunstnere indenfor hip-hop genren der ikke har bandeord med.. Ved hun har det i få tekster, men måske skulle du overveje noget af hendes musik?

Brugbart svar (3)

Svar #6
02. december 2007 af sinthe (Slettet)

du kan jo bare tage dem der er "radio editet" altså uden bande ord.

Brugbart svar (3)

Svar #7
10. april 2008 af Yojegersejmain (Slettet)

Der findes faktisk rimelig mange kunstnere som IKKE bruger bandeord i deres musik, da de mener at det giver et forkert udtryk, hvis deres musik fx. skal udtrykke noget med en politisk mening.

Med mindre du selvfølgelig bruger en "Westside-rapper" så kan det snildt blive lidt svært at undgå bandeord, hoes og bling.Skriv et svar til: Hiphop musik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.