Engelsk
betydning af 5 ord
23. september 2007 af
fukix154 (Slettet)
nogle der kan give mig en forklaring på de følgende ord på dansk tak.
Welled?
Galling?
Favourite haunts?
Peaked?
Tantalising?
Tak på forhånd :)
Welled?
Galling?
Favourite haunts?
Peaked?
Tantalising?
Tak på forhånd :)
Svar #1
23. september 2007 af Glenn! (Slettet)
Galling = yderst irritende
Favourite haunts = yndlings opholdssted
Peaked = kulminerede, nå sit højdepunkt (verbum)
spids/tynd (adjektiv)
Tantalizing = pinefuld; forjættelig men uopnåelig
Favourite haunts = yndlings opholdssted
Peaked = kulminerede, nå sit højdepunkt (verbum)
spids/tynd (adjektiv)
Tantalizing = pinefuld; forjættelig men uopnåelig
Svar #2
23. september 2007 af Regitze1 (Slettet)
har du prøvet http://dictionary.reference.com/ den giver forklaring på ord, dog på engelsk men kan være det kan hjælpe.
Svar #3
23. september 2007 af mariekinns (Slettet)
Det kommer an på hvilken sammenhæng de står i, men kan godt lige komme med mine bud.
Welled: få tårer i øjnene
Galling: yderst irriterende
Favourite haunts: yndlings opholdssted
Peaked: Kan vidst både være 'nåede toppen' og 'smugkiggede'
Welled: få tårer i øjnene
Galling: yderst irriterende
Favourite haunts: yndlings opholdssted
Peaked: Kan vidst både være 'nåede toppen' og 'smugkiggede'
Skriv et svar til: betydning af 5 ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
