Andre fag

Point?

26. maj 2004 af Helin (Slettet)
Hej! Er der nogen som ved hvor mange point man ca skal have i skriftlig matematik eksamen for at få et 9 tal??

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2004 af CP (Slettet)

85 point = 85% vil jeg tro

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2004 af starF (Slettet)

#1 Ja hvis den er på 100 point.

Men

85% får man 10
95% får man 11

9 vil jeg nok sige 75%.

6 er 60 %.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2004 af CP (Slettet)

ups, ja du har ret

Svar #4
26. maj 2004 af Helin (Slettet)

Jeg kom lige til at tænke på noget, da jeg kom hjem opdagede jeg, at jeg havde skrevet en forkert opgave af, som var til 20 point, men får man så fejl for det hele, selv om man har sin fremgangsmåde rigtig, men bare med andre tal??

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2004 af madsbs (Slettet)

Dersom fremgangsmåden er rigtig, men selve regnestykket forkert (regnefejl), får du no 15 points (måske mere). På HHX skiller 8 og og 9-tallet ved 75 points, 9 og 10 ved 86 points samt 10 og 11 ved 96 points (alt andet lige; hvis de generelt er gået dårligt ændres skalaen.) Som tommelfingerregel skal man have 50% rigtig for at bestå.

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. maj 2004 af emul0c

Hos os der er:

13 = 100%+
11 = 95%
10 = 85%
9 = 75%
8 = 65%
7 = 55%
6 = 45%
5 = 35%

Ved ikke helt hvordan de gør med 03 og 00.

Hvis du har en mat opg hvor du har regnet f.eks. den første forkert, og du så bruger det resultat hele vejen igennem, så for man (vi ihvertfald) point for at regnemetoden er helt rigtig og man har fundet det rigtige svar (med forkerte tal). Så det får man point for. Ihvertfald de fleste steder.

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. maj 2004 af starF (Slettet)

#6 Jeg har bare hørt man skal have mere end ½ delen rigtig for at bestå.

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. maj 2004 af Louise H (Slettet)

Hej StarF
Et spg. igen vedrørende mundtlig eksamen, hvordan fik du forberedt dig til det(fysik)?

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. maj 2004 af emul0c

Jeg ved ikke helt. Den tabel jeg skrev var den vi fik af vores lære så vi kunne checke at vi havde fået den rigtige karakter, ved at regne point sammen.

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. maj 2004 af Louise H (Slettet)

Jeg venter på et svar...#8

Brugbart svar (0)

Svar #11
26. maj 2004 af Mokkasmølf (Slettet)

#7 det skal man i hvert fald hos os...

Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2004 af Louise H (Slettet)

ingen svar...#8

Skriv et svar til: Point?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.