Engelsk
Hjælp til forklaring
28. oktober 2007 af
Hans Jensen123 (Slettet)
Nogen der vil oversætte følgende og forklare mig uddybende, hvorfor der er brugt udvidet tid i "I am having dinner".
"Where are you going?” she asked. “To the restaurant,”. “I am I said I am having dinner with a friend”.
På forhånd tak.
"Where are you going?” she asked. “To the restaurant,”. “I am I said I am having dinner with a friend”.
På forhånd tak.
Svar #1
28. oktober 2007 af Frederikke90 (Slettet)
Lige i dette tilfælde ville jeg mene, at det er fordi det er en nuværende handling.
Svar #3
28. oktober 2007 af Katrine (Slettet)
"Hvor skal du hen?" spurgte hun. "Hen til restauranten," "Jeg er jeg sagde jeg skal have middag med en ven." Et eller andet galt med den sidste sætning.
Anyways, man bruger normalt udvidet tid ved handlinger, som ikke sker ofte, som er igangværende eller som ikke er startet endnu.
Ex:
It rains = det regner (hele tiden)
It is raining = det regner (lige nu)
Anyways, man bruger normalt udvidet tid ved handlinger, som ikke sker ofte, som er igangværende eller som ikke er startet endnu.
Ex:
It rains = det regner (hele tiden)
It is raining = det regner (lige nu)
Skriv et svar til: Hjælp til forklaring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
