Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Studieretningsopgave i bilogi og kemi: ernæring

06. november 2007 af Andenger (Slettet)
Hej sp, håber i kan hjælpe for er virkelig på herrens mark!... I min studieretningsopgave der skal skrives om få uger har jeg valgt hovedområdet; ernæring. Heri vil jeg gerne omkring diabetes og evt komme ind på genteknologi...
MEN har fået "opgaverne" af min lærer at forsøge og afgrænse området, finde ud af hvilke forsøg jeg vil udføre osv... Men kan bare ikke finde ud af hvordan jeg liige skal takle emnet! Er der nok stof i bare diabetes? ( skal skrives i biologi B som hovedfag og kemi A som bifag) eller skal jeg drage andre ting ind og på hvilken måde... Fortryder jeg har taget emnet ernæring, da jeg efterfølgende har mange ideer til andre hovedområder.. Men det kan desv ikke laves om... Så pleeease hjælp, ideer forslag osv..

Takker jer dybt hvis i kan hjælpe!:):)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2007 af Jean

Nu er jeg ikke den store biolog / kemiker men genteknologi og diabetes har vist umiddelbart ikke så meget med ernæring at gøre.

Måske kunne man skrive om genteknologi og fødevarer. Bør man have så stor frygt for GMO, som pressen har givet udtryk for?

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2007 af trif (Slettet)

Du skal selvfølgelig komme ind på kroppens omsætning af sukker - glukose og se om du kan redegøre for hvad der går galt i forhold til diabetes.

Skriv et svar til: Studieretningsopgave i bilogi og kemi: ernæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.