Andre fag

Gennemsnit af karakter

09. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)
Hvordan udregner jeg mit gennemsnit, har lige fået standpunktskaraktere

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2007 af Marcus (Slettet)

http://www.viborgkatedralskole.dk/?pageID=365

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2007 af -Louise (Slettet)

Du plusser alle karaktererne sammen og dividerer med antallet af de givne karakterer (:

ALTSÅ : Hvis du har fået f.eks. 5 karakterer, 7,7,4,10,10 plusser man dem sammen og dividerer med 5.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2007 af mary45 (Slettet)

JEG VIL SIGE DET SAMME SOM LOUISE!!!:D

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2007 af Pitzner* (Slettet)

#2 + #3 det er ikke rigtigt, da de forskellige fag vægter forskelligt alt efter niveauet. Den rigtige metode er beskrevet i linket i #1.

Svar #5
19. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)

præcis det er det med vægterne

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2007 af janko (Slettet)

lad os antage du har fået karakterne:

x B-niveau....7
x B-niveau....10
x B-niveau....10
x B-niveau....4

x A-niveau....12
x A-niveau....12
x A-niveau....7

x C-niveau....10
x C-niveau....02
x C-niveau....7

Da skal huske at A-niveau vægter 2 i forhold til C-niveau og B-niveau vægter 1,5 i forhold til C!
Altså:
2*(7+10+10+4) + 1,5*(12+12+7) + 1*(10+2+7) = 127,5

dette skal du videre med antal af karakter som så er 2*4 + 1,5*3 + 1*3 =15,5

dit gennemsnit vil da være:
127,5/15,5 = 8,23

/janko

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2007 af Jean

#0. Beregnes det ikke automatisk i lectio?

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. november 2007 af janko (Slettet)

#7

det har ikke været tilfældet hos os ..

Svar #9
20. november 2007 af LiseKirstine (Slettet)

kanon

Skriv et svar til: Gennemsnit af karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.