Engelsk
Hjælp..
12. november 2007 af
stfan_2665 (Slettet)
Jeg har denne opg aflevering hvor jeg har 15 danske sætninger, de skal oversættes på engelsk og man skal bruge genitiv.. vil i ikke hjælpe mig...
1. Det var lærerens fejl.
2. Han havde fået to timers søvn.
3. Hun er hos frisøren.
4. Jeg boede hos min bedstefar i 3 dage.
5. Jeg vil gerne købe et pund sukker.
6. Byen Liverpool har mange sociale problemer.
7. Børnene lo af Jills kjole.
8. Hun havde en aftale hos tandlægen.
9. Træets æbler var stadig grønne.
10. Hun glemte aldrig foråret 1995.
11. De fik en stor sum penge til kampangnen.
12. Pigernes ideer var udmærkede.
13. Hestens ben var brækket.
14. Pigen stod og trak i hundens hale.
15. Han havde det altid sjovt nytårsaften.
der er rigtig 20 men har lavet de 15 første.. har virkelig brug for hjælp.. skal aflevere den 15/11..
1. Det var lærerens fejl.
2. Han havde fået to timers søvn.
3. Hun er hos frisøren.
4. Jeg boede hos min bedstefar i 3 dage.
5. Jeg vil gerne købe et pund sukker.
6. Byen Liverpool har mange sociale problemer.
7. Børnene lo af Jills kjole.
8. Hun havde en aftale hos tandlægen.
9. Træets æbler var stadig grønne.
10. Hun glemte aldrig foråret 1995.
11. De fik en stor sum penge til kampangnen.
12. Pigernes ideer var udmærkede.
13. Hestens ben var brækket.
14. Pigen stod og trak i hundens hale.
15. Han havde det altid sjovt nytårsaften.
der er rigtig 20 men har lavet de 15 første.. har virkelig brug for hjælp.. skal aflevere den 15/11..
Svar #2
13. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Hvis du kommer med dine egne bud, vil jeg godt kigge på det.
Svar #3
13. november 2007 af stfan_2665 (Slettet)
1. It was the teacher's mistake.
2. He had got two hours' of sleep.
3. She is at the hairdresser.
4. I lived at my grandfather for 3 days.
5. I would like to by two pounds of sugar.
6. The city, Liverpool has many social problems.
7. The children giggled of Jill’s dress.
8. She had an appointment with the dentist.
9. The trees apple’s were still green.
10. She will never forget the spring 1994.
11. They were giving at big amount of money to the campaign.
12. The girls’ ideas were fine.
13. The horse’s leg was broken.
14. The girl stood and pull In the dog’s tail.
15. He always have fun New Year's Eve.
ved god de er forkerte men er virkelig dårlig til sådan noget..
håber der er nogen der vil hjelpe.
Svar #4
14. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Jeg har hurtigt kigget på det, og her er mine bud på rettelser:
(...) = indsættes
/.../ = slettes
1. It was the teacher's mistake.
2. He had got(ten) two hours of sleep.
3. She is at the hairdresser(‘s).
4. I lived /at/(with) my grandfather for 3 days.
5. I would like to b(u)y two pounds of sugar.
6. The city/,/ Liverpool has many social problems.
7. The children /giggled of/(laughed at) Jill’s dress.
8. She had an appointment /with/(at) the dentist(‘s).
9. The /trees apple’s/(apples of the tree) were still green.
10. She /will/ never /forget/(forgot) the spring (of) 1994.
11. They /were giving at big/(received a large) amount of money /to/(for) the campaign.
12. The girls’ ideas were fine.
13. The horse’s leg was broken.
14. The girl stood and pull(ed) /In/ the dog’s tail.
15. He always /have/(had) fun (on) New Year's Eve.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
1. It was the teacher's mistake.
2. He had got(ten) two hours of sleep.
3. She is at the hairdresser(‘s).
4. I lived /at/(with) my grandfather for 3 days.
5. I would like to b(u)y two pounds of sugar.
6. The city/,/ Liverpool has many social problems.
7. The children /giggled of/(laughed at) Jill’s dress.
8. She had an appointment /with/(at) the dentist(‘s).
9. The /trees apple’s/(apples of the tree) were still green.
10. She /will/ never /forget/(forgot) the spring (of) 1994.
11. They /were giving at big/(received a large) amount of money /to/(for) the campaign.
12. The girls’ ideas were fine.
13. The horse’s leg was broken.
14. The girl stood and pull(ed) /In/ the dog’s tail.
15. He always /have/(had) fun (on) New Year's Eve.
Skriv et svar til: Hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
