Support
Ti89
29. november 2007 af
parisa (Slettet)
Hvordan laver man en pil på Ti89?
der skal stå:
Grafvinduet skal se sådan ud:
9,82 "pil" g : 80 "pil" m 80
solve(0=m*g-k*v^2,k)|v=50 k=0,31424
0,314 "pil"
...?
der skal stå:
Grafvinduet skal se sådan ud:
9,82 "pil" g : 80 "pil" m 80
solve(0=m*g-k*v^2,k)|v=50 k=0,31424
0,314 "pil"
...?
Skriv et svar til: Ti89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.