Samfundsfag
Dansk Folkeparti
08. december 2007 af
heelpme (Slettet)
Hvad skyldes Dansk Folkeparti forsat fremgang frem mod næste valg og hvilke temaer og standpunkter skal der satse på og hvordan partiet skal placeres i forhold til den nye regering og oppsition?
Nogen der har anelse?
Nogen der har anelse?
Svar #1
08. december 2007 af danielruhmann (Slettet)
Jeg forstår ikke dit spørgsmål.
Hvad skyldes = altså er der allerede et svar
frem mod næste valg = bud på, hvordan DF kan holde fast i fremgangen eller mindst sørge for stagnation.
Går dit spørgsmål på, hvad DF har gjort i den valgkamp, der lige er overstået eller på, hvad DF skal gøre, for at de bevarer deres opbakning i befolkningen?
Hvad skyldes = altså er der allerede et svar
frem mod næste valg = bud på, hvordan DF kan holde fast i fremgangen eller mindst sørge for stagnation.
Går dit spørgsmål på, hvad DF har gjort i den valgkamp, der lige er overstået eller på, hvad DF skal gøre, for at de bevarer deres opbakning i befolkningen?
Svar #2
08. december 2007 af chrisjorg (Slettet)
#1
Du forstår udemærket godt, hvad #0 mener.
#0 er forarget / forudret over, at den danske befolkning tillyder sådan et svinsk parti forsætte i politik, og med sådan en forrygende opbakning.
Hvorfor? Rigtig godt spørgsmål.
Du forstår udemærket godt, hvad #0 mener.
#0 er forarget / forudret over, at den danske befolkning tillyder sådan et svinsk parti forsætte i politik, og med sådan en forrygende opbakning.
Hvorfor? Rigtig godt spørgsmål.
Skriv et svar til: Dansk Folkeparti
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
