Andre fag
naturfag-årsprøve imorgen..hjælp
09. juni 2004 af
suzie (Slettet)
jeg skal op i naturfag imorgen..jeg mangler et par emner som jeg ikke har helt styr på endnu..er der nogen der kan hjælpe mig med det..i behøver ikke at svare på dem alle,kun dem i kan finde ud af..mange tak på forhånd..
1.hvordan giver man et bevis for f(x)=ax+b??
2.hvad er en andengradsligning og hvordan løser man dem.kan i give et eksempel??
3.hvad er skalmodellen??nogen eksempler??
4.hvordan viser man et bevis for cos og sin??
5.hvordan bestemmer man "pi"??
1.hvordan giver man et bevis for f(x)=ax+b??
2.hvad er en andengradsligning og hvordan løser man dem.kan i give et eksempel??
3.hvad er skalmodellen??nogen eksempler??
4.hvordan viser man et bevis for cos og sin??
5.hvordan bestemmer man "pi"??
Svar #2
09. juni 2004 af Maj (Slettet)
cosinus og sinus er måder hvorpå man udregner sider og vinkler i en trekant. Det vil sige at hvis du kender to af siderne vinklerne (angives f.eks. a og c) så finder man b ved at sige a/c det tal indsætter du så på lommeregneren som cos-(a/c) = vinkel b
(tror jeg nok) ellers har du vel en formelsamling eller lignende hvor du kan slå op i.
(tror jeg nok) ellers har du vel en formelsamling eller lignende hvor du kan slå op i.
Svar #3
09. juni 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
1. Hvad f* mener du?
2. ax^2 + bx + c = 0. Altid to løsninger (med mindre toppunktet er på x-aksen - altid pga. de kan være komplekse). Brug den lille formel du finder i din formelsamling - der er slet ikke så svært at slå den op!
3. Aner det ikke.
4. Bevis? Her snakker vi definitioner (relater til enhedscirklen). Man kan således bevise sinus- og cosinusrelationerne.
5.Cirklens omkreds/ diameter. Cirka 22/7 men det er et irrationelt tal!
2. ax^2 + bx + c = 0. Altid to løsninger (med mindre toppunktet er på x-aksen - altid pga. de kan være komplekse). Brug den lille formel du finder i din formelsamling - der er slet ikke så svært at slå den op!
3. Aner det ikke.
4. Bevis? Her snakker vi definitioner (relater til enhedscirklen). Man kan således bevise sinus- og cosinusrelationerne.
5.Cirklens omkreds/ diameter. Cirka 22/7 men det er et irrationelt tal!
Skriv et svar til: naturfag-årsprøve imorgen..hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
