Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Haster - perspektivering!

15. december 2007 af lea cecilie (Slettet)
Hey folks
Åh, jeg håber der er nogen der kan/vil hjælpe! Jeg er i tvivl om min perspektivering. Jeg skriver SRP i engelsk og historie og politiks argumnentation ved irak-krigen 2003. jeg har redegjort kort for hovedtræk i den kolde krig samt en redegørelse af USAs rolle i den nye verdensorden. derefter har jeg analyseret taler af henholdsvis Tony Blair og George Bush om deres argumenter for invasionen af Irak. Derefter skal jeg perspektiverer til taler af Blair og Bush i 2007 og selvfølgelig forklare at alt ikke er gået som planlagt. For det første er jeg i tvivl om hvor lang og hvor fyldestgørende en perspektivering er?
For det andet er jeg meget i tvivl om hvad jeg skal tage fat i og hvordan? Håber der er nogen der har ideer??? Jeg vil gerne komme ind på at mange af argumenterne for Irak-krigen er affejet osv. Hvorfor gik Tony Blair, der er socialdemokrat ind i samarbejde med Bush, hvilke fællesinteresser har de?
HJÆLP!! jeg har skiveblokade og er kørt død. jeg håber håber håber i kan hjælpe!!
Hilsen blokaden

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2007 af AndJ (Slettet)

Står der i din problemformulering, at det skal være en perspektivering? For jeg tror at det ville fungere godt som en vurdering.

Svar #2
15. december 2007 af lea cecilie (Slettet)

nej, der står i min problemformulering, at jeg skal perspektiverer til taler fra 2007 (af Bush og Blair). Jeg skal derimod vurdere ideologiske træk i talerne.

Skriv et svar til: Haster - perspektivering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.