Andre fag

2.g...

23. juli 2004 af ~Sab~ (Slettet)
Hej... Jeg skal begynde i 2.g efter sommerferien (om 2 uger) og glæder mig ikke. Har hørt at der skulle blive så mange afleveringer, at man næsten ikke får tid til vennerne :( Passer det? Og hvor mange afleveringer om ugen kan der forventes at få?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juli 2004 af Samuel (Slettet)

Nej, nej, nej, nej, nej, nej - 2.g er ikke 10 måneders helvede!
Da jeg ikke havde noget fritidsjob i 2.g (da jeg er ved at gå amok over at arbejde i supermarkeder = shotgun-fantasi), havde jeg rigeligt tid til lektier, skole, venner, fester, damer osv. Jeg formåede endda at hæve mit gennemsnit med 1,8.

Hvis man får sved på panden over 2.g, bør man nok tænke sig om en ekstra gang, inden man sender en uni-ansøgning. ;-) sååååå...

YATZI!

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juli 2004 af Slacz Maci (Slettet)

Det kommer helt an på hvor meget du går op i din uddannelse. Jeg tror ikke der er nogen tvivl om at 2.g er det hårdeste år, også fordi man i 3.g har fået fravalgt en del af de fag man ikke ligefrem bryder sig mest om :)
Du må nok affinde dig med at bruge mere tid på lektierne hvis du vil beholde dine karaktere - eller få dem til at stige.
Og naturligvis har du tid til vennerne og fester og den slags, jeg har endnu ikke hørt om nogen der gik helt ned over 2.g og ikke havde tid til noget, med mindre det var deres egen skyld fordi de var kommet alt for langt bagud eller noget i den stil..
Hvis man laver sine lektier i ordenlig tid, har man skam også tid til andet, men alligevel ikke, var min erfaring, i samme grad som i 1.g
Men for den sags skyld kan jeg fortælle dig at 3.g heller ikke er en dans på roser når det kommer til lektiemængde ;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juli 2004 af Peden (Slettet)

...og husk nu: HVis man kommer igang med at lave sine ting, istedet for at panikke og græde over at de snart skal laves, så får man faktisk masser af tid til andre ting.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. juli 2004 af Slacz Maci (Slettet)

- Præcis :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juli 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Hold da kæft ... hvor er min violin? [Indsæt sørgemusik efter eget valg].

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. juli 2004 af LilLulu (Slettet)

Tag det helt roligt! Ligesom Samuel formåede jeg også at hæve mit snit gennem 2.g. Synes slet ikke at der var noget overvældende i at gå i 2.g...
Desuden kommer det meget an på om du har valgt et fag på højniveau eller mellemniveau..
Men nyd at det er det sidste år med de fag du ikke er superglad for.. Fx. tysk, spansk eller hvad man nu ikke er så vild med..

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. juli 2004 af Errare humanum est, ignoscere divinum (Slettet)

Jeg syntes helt klart, at det var hårdt i 2.g. Som jeg har nævnt tidligere her på studi, havde jeg nogen gange 6-7 skriftlige afleveringer om ugen, og så kom alle de alm. lektier også.....Så der var nok at lave. Men det kommer som sagt også an på skole, lærere og teamlærere (planlægger afl.). Der er selvfølgelig også tid til venner og fester, men du afgør selv, hvor meget du vil gøre ud af 2.g. Jeg har set folk, der bare sløser sig igennem hele gymnasietiden... Valget er dit.... Prøv at finde en gylden middelvej :-)
Held og lykke!

Skriv et svar til: 2.g...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.