Engelsk
grammatik
23. januar 2008 af
seriøs (Slettet)
Jeg roder meget med de her ord, hvad er rigtigt af dem og er der en måde jeg kan bruge til at finde ud af det?
Jeg kan nemlig ikke altid høre forskel.
He dont gives <-> he doesn't give (s) ?
Jeg kan nemlig ikke altid høre forskel.
He dont gives <-> he doesn't give (s) ?
Svar #1
23. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
He don't gives (forkert)
He doesn't give (rigtig)
'Do not' bøjest således:
I don't (=do not)
you don't
he/she/it doesn't (=does not)
we don't
you don't
they don't
He doesn't give (rigtig)
'Do not' bøjest således:
I don't (=do not)
you don't
he/she/it doesn't (=does not)
we don't
you don't
they don't
Svar #3
23. januar 2008 af Isomorphician
he doesn't give
Han giver:
I give
You give
He/she/it giveS
We give
You give
You give
Men i dette tilfælde, "han giver ikke", eller på engelsk "he does not give", er det det første udsagnsord "do" der skal have s-endelsen:
I do not give
You do not give
He/she/it doeS not give
We do not give
You do not give
You do not give
Han giver:
I give
You give
He/she/it giveS
We give
You give
You give
Men i dette tilfælde, "han giver ikke", eller på engelsk "he does not give", er det det første udsagnsord "do" der skal have s-endelsen:
I do not give
You do not give
He/she/it doeS not give
We do not give
You do not give
You do not give
Skriv et svar til: grammatik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
