Spansk
På, ved, under osv.
24. januar 2008 af
Kamelkalle (Slettet)
Har nogle små ting i min tekstoversættelse, jeg er i tvivl om. Håber i vil se på dem alle (: Ellers - lidt hjælp er bedre end ingen!
1 På skrivebordet = En el escritorio?
2 Ved bordet er to stole = Por el escritorio es (eller 'está') dos sillas?
3 Overfor bordet = Frente de la escritorio?
4 Under mit vindue = brama mi ventana?
5 På den store væg ved min seng = En la pared grande por mi cama?
6 ellers er vægen bare tom = más la pared es apenas vacía? (Denne er jeg især i tvivl om!)
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt = Pienso, allí stille es mucha cosa que pierde, antes el cuarto es agradable (Denne sætning synes jeg er meget kompliceret og jeg er bange for at jeg har rodet mig ud i en mærkelig søforklaring her)
8 Jeg flyttede ind på værelset for to uger siden = Moví en en este cuarto hace dos semanas (Samme med denne. Ret kompliceret)
1 På skrivebordet = En el escritorio?
2 Ved bordet er to stole = Por el escritorio es (eller 'está') dos sillas?
3 Overfor bordet = Frente de la escritorio?
4 Under mit vindue = brama mi ventana?
5 På den store væg ved min seng = En la pared grande por mi cama?
6 ellers er vægen bare tom = más la pared es apenas vacía? (Denne er jeg især i tvivl om!)
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt = Pienso, allí stille es mucha cosa que pierde, antes el cuarto es agradable (Denne sætning synes jeg er meget kompliceret og jeg er bange for at jeg har rodet mig ud i en mærkelig søforklaring her)
8 Jeg flyttede ind på værelset for to uger siden = Moví en en este cuarto hace dos semanas (Samme med denne. Ret kompliceret)
Svar #1
24. januar 2008 af Duffy
1 På skrivebordet = En/Sobre/Encima el escritorio?
2 Ved bordet er to stole = Al escritorio HAY dos sillas?
3 Overfor bordet = Efrente del escritorio? [escritorio er mask.]
4 Under mit vindue = Debajo de mi ventana? [Brama??????!!!]
5 På den store væg ved min seng = En la pared grande por mi cama?
6 ellers er vægen bare tom = más la pared es apenas vacía? (Denne er jeg især i tvivl om!)
Por lo demás la pared está vacía
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt = Pienso, allí stille es mucha cosa que pierde, antes el cuarto es agradable (Denne sætning synes jeg er meget kompliceret og jeg er bange for at jeg har rodet mig ud i en mærkelig søforklaring her)
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt =
Creo que faltan muchas cosas antes de que la habitación esté linda.
8 Jeg flyttede ind på værelset for to uger siden = Moví en en este cuarto hace dos semanas (Samme med denne. Ret kompliceret)
Me alojé en la habitación hace dos semanas.
2 Ved bordet er to stole = Al escritorio HAY dos sillas?
3 Overfor bordet = Efrente del escritorio? [escritorio er mask.]
4 Under mit vindue = Debajo de mi ventana? [Brama??????!!!]
5 På den store væg ved min seng = En la pared grande por mi cama?
6 ellers er vægen bare tom = más la pared es apenas vacía? (Denne er jeg især i tvivl om!)
Por lo demás la pared está vacía
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt = Pienso, allí stille es mucha cosa que pierde, antes el cuarto es agradable (Denne sætning synes jeg er meget kompliceret og jeg er bange for at jeg har rodet mig ud i en mærkelig søforklaring her)
7 Jeg synes, der stadig mangler mange ting, før værelset er pænt =
Creo que faltan muchas cosas antes de que la habitación esté linda.
8 Jeg flyttede ind på værelset for to uger siden = Moví en en este cuarto hace dos semanas (Samme med denne. Ret kompliceret)
Me alojé en la habitación hace dos semanas.
Skriv et svar til: På, ved, under osv.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
