Andre fag

DIO - skolemassakrer

02. februar 2008 af Anemonen (Slettet)


Hej :)


Jeg skal snart skrive rapport i "Det Internationale Område", som skal fylde ca. 8-10 sider.

Jeg regner med at skrive om holdningen til våben i USA sammenlignet med Canada, og komme ind på noget med skolemassakrer som er sket i begge lande (dog oftere i USA) Grunden til at jeg vælger Canada er det minder meget om USA mht. kultur og størrelse, men at Canada har en anden holdning til våbenlovgivningen, som kunne være spændende at undersøge nærmere.

Jeg skal aflevere problemformulering onsdag i uge 6, men har svært ved at afgrænse problemformuleringen, eftersom at opgaven ikke skal fylde mere end de 8-10 sider.

Min egen idé er indtil videre at jeg kunne starte med at komme ind på skolemassakrer, hvordan det efterhånden har bredt sig til mange andre steder i verden, for derefter at redegøre for, at det for eksempel har fundet sted i et land som Canada... og evt. til sidst komme med et forslag til hvordan man i fremtiden undgår skolemassakrer - eller noget i den stil.

Men jeg vil gerne høre om der er nogle der har et forslag til hvordan jeg præcis kan bygge min opgave op, og afgrænse en problemformulering, så opgaven ikke bliver for omfattende ?Håber at der er nogen der kan hjælpe :)
Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2008 af Peden (Slettet)

Det lyder som en god ide, dog begår du en klassisk "forskningsfejl" ved på forhånd at have den forudnidtagede mening at skolemassakrer er hyppigere i USA end i Canada, det skal du selvfølgeligt undersøge før du kommer med påstanden. (Jeg mener at det er langt mere "almindeligt" i Canada, hvis du ser på skydninger per capita, men det skal du selvfølgeligt finde ud af :) )

Skriv et svar til: DIO - skolemassakrer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.