Engelsk
HJÆL:)
03. februar 2008 af
naco (Slettet)
har skrevet et referat af en tekst, som vi har læst i engelsk. Vil bare høre om, der er nogen fejl, så jeg kan rette dem. Tak på forhånd.
----------
The intruder is about a boy, names Kenneth Gigarad. Kenneth is 13 and lives in USA.
He lives together with his parents and his sister Connie, who is 17 years old. Kenneth does not like the other boy on his age. He is different. He lives in two different worlds. A fantasy world and a really world.
Kenneth goes often to woods, because he wants to be alone. He wants to be another person. Every time when he goes to woods he commit a sin. He lie to his parents, he could only say he was going a walk. He imagines he is a soldier in an army. He imagines that he shots a general with his Tommy gun.
One night his parents go out, and Kenneth and Connie stay at home. Kenneth feels that he has responsibility for his sister. He wants to protect her. He loves his sister, and he will do anything for her. After that Connie`s friends and boyfriend come to their home. Her boyfriend names Douglas and he plays football. He is a tackle on the high school football team. Kenneth has never been om s football team, and never will be. Kenneth does not like sport. He can shoot and he can hunt. Kenneth dislike Douglass, because he is jealous of him. When Douglas arrives Kenneth cleaning his rifle, he wants to impress Douglas. The rest of the evening he watch Television. After that he goes to bed. Before he goes to bed, he makes push-ups, like a soldier.
Suddenly Kenneth hears footsteps outside, he thought it was a burglar. And after that he goes down and shots. He thought it was a burglar, and he wants to protect his sister against the burglar.
Connie yellls "DOUGLAS". Then he know. He had shoot Douglas. After that he parents come home. His father tell him that it was a prowler he had shot. But it was Douglas.
----------
The intruder is about a boy, names Kenneth Gigarad. Kenneth is 13 and lives in USA.
He lives together with his parents and his sister Connie, who is 17 years old. Kenneth does not like the other boy on his age. He is different. He lives in two different worlds. A fantasy world and a really world.
Kenneth goes often to woods, because he wants to be alone. He wants to be another person. Every time when he goes to woods he commit a sin. He lie to his parents, he could only say he was going a walk. He imagines he is a soldier in an army. He imagines that he shots a general with his Tommy gun.
One night his parents go out, and Kenneth and Connie stay at home. Kenneth feels that he has responsibility for his sister. He wants to protect her. He loves his sister, and he will do anything for her. After that Connie`s friends and boyfriend come to their home. Her boyfriend names Douglas and he plays football. He is a tackle on the high school football team. Kenneth has never been om s football team, and never will be. Kenneth does not like sport. He can shoot and he can hunt. Kenneth dislike Douglass, because he is jealous of him. When Douglas arrives Kenneth cleaning his rifle, he wants to impress Douglas. The rest of the evening he watch Television. After that he goes to bed. Before he goes to bed, he makes push-ups, like a soldier.
Suddenly Kenneth hears footsteps outside, he thought it was a burglar. And after that he goes down and shots. He thought it was a burglar, and he wants to protect his sister against the burglar.
Connie yellls "DOUGLAS". Then he know. He had shoot Douglas. After that he parents come home. His father tell him that it was a prowler he had shot. But it was Douglas.
Svar #1
03. februar 2008 af Isomorphician
names = named.
13 = 13 years old.
in USA = in the USA.
on his age = his age.
really world = real world.
to woods = to the woods.
when he goes to woods = he goes to the woods.
commit = commits.
could = would.
a walk = for a walk.
shots = shoots.
After that = slettes evt.
names = name is.
om s = on a.
sport = sports.
dislike = dislikes.
cleaning = is cleaning.
watch = watches.
makes push-ups = does push-ups
shots = shoots.
know = knows.
shoot = shot.
he = his.
tell = tells
13 = 13 years old.
in USA = in the USA.
on his age = his age.
really world = real world.
to woods = to the woods.
when he goes to woods = he goes to the woods.
commit = commits.
could = would.
a walk = for a walk.
shots = shoots.
After that = slettes evt.
names = name is.
om s = on a.
sport = sports.
dislike = dislikes.
cleaning = is cleaning.
watch = watches.
makes push-ups = does push-ups
shots = shoots.
know = knows.
shoot = shot.
he = his.
tell = tells
Svar #2
03. februar 2008 af naco (Slettet)
Jeg siger tusinde tak for hjælpen . Det har været en stor hjælp:) tusinde tak.
Skriv et svar til: HJÆL:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
