Engelsk
lidt grammatik
06. februar 2008 af
guccigirl18 (Slettet)
The grizzly bear: they grizzly bears name is also the American grizzly bear. In USA there live over 1000 grizzly bears, and the grizzly bear is larger than the other bears. The bear become up to 3 meter high. The grizzly bear can run 55 kilometres in the time. The bear sleep in the winter and sometimes in a half year. The grizzly bears enemy is particularly persons. The persons have wiped out the grizzly bears. When the bears are small, they can not see they can see when they become one month.
The sea lion: the sea lion weight 300 kilo (him) and her weight 70 kilo. The sea lions eat fish and cuttlefish. In Latin the sea lions name are Zalophus californianus. The sea lion has a big fur with fat and blubber so it can hold on the warm.
hjælp mig med at rette grammatikken så den står i samme tid og andre grammatiske fejl er elendig til engelsk
The sea lion: the sea lion weight 300 kilo (him) and her weight 70 kilo. The sea lions eat fish and cuttlefish. In Latin the sea lions name are Zalophus californianus. The sea lion has a big fur with fat and blubber so it can hold on the warm.
hjælp mig med at rette grammatikken så den står i samme tid og andre grammatiske fejl er elendig til engelsk
Svar #1
06. februar 2008 af Isomorphician
they grizzly bears = the grizzly bear's
In USA = In the US/USA
there live = there are
The bear become up to = The bear grows to be
kilometres in the time = km/h eller kilometers an hour
sleep = sleeps
in the winter = during winter
sometimes in half a year = sometimes for half a year
grizzly bears enemy = grizzly bear's enemy
persons = humans
Persons = Humans
they can not...... = they can not see until they are a month old
weight = weighs
(him) = (male)
her = a female
weight = weighs
kilo = kilograms eller kilos
The sea lions = Sea lions
sea lions... = sea lion's name is
hold on the warm = hold on to the body heat
In USA = In the US/USA
there live = there are
The bear become up to = The bear grows to be
kilometres in the time = km/h eller kilometers an hour
sleep = sleeps
in the winter = during winter
sometimes in half a year = sometimes for half a year
grizzly bears enemy = grizzly bear's enemy
persons = humans
Persons = Humans
they can not...... = they can not see until they are a month old
weight = weighs
(him) = (male)
her = a female
weight = weighs
kilo = kilograms eller kilos
The sea lions = Sea lions
sea lions... = sea lion's name is
hold on the warm = hold on to the body heat
Skriv et svar til: lidt grammatik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
