Engelsk
help!
06. februar 2008 af
katrineu (Slettet)
Dette er starten på Abstract til en studieretningsopgave.
This study examines population genetics. It begins with an explaining of Hardy-Weinberg-balance and the terms for a population being in Hardy-Weinberg-balance by emphasize the evolutionmechanisms witch are the main reasons for the direction the different species has been, and is developing.
Det virker som om formuleringen er uforståeligt, er der en der har et bedre forslag til en formulering der fortæller det samme?
This study examines population genetics. It begins with an explaining of Hardy-Weinberg-balance and the terms for a population being in Hardy-Weinberg-balance by emphasize the evolutionmechanisms witch are the main reasons for the direction the different species has been, and is developing.
Det virker som om formuleringen er uforståeligt, er der en der har et bedre forslag til en formulering der fortæller det samme?
Svar #1
06. februar 2008 af Isomorphician
explaining = description
of H-W-b = of the H-W-b
terms for = terms for which a population is in H-W-b
emphasize = emphasizing
evolutionmechanisms = evolutionary mechanisms
witch = which
direction the diff..... = direction in which the different species have been and are developing in.
of H-W-b = of the H-W-b
terms for = terms for which a population is in H-W-b
emphasize = emphasizing
evolutionmechanisms = evolutionary mechanisms
witch = which
direction the diff..... = direction in which the different species have been and are developing in.
Skriv et svar til: help!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
