Engelsk
Abstract hjælp :/
08. februar 2008 af
Anne-123456 (Slettet)
Hej, jeg har lavet et abstract af en opgave jeg har lavet, men er ikke sikker på om det er et abstract.
Kan nogen evt sige om der er fejl i det, abstract mæssigt med regler og evt med stave/skrive fejl?
The paper analyses the artist 'xxx', the main person in the period expressionism, and examines the different facets of his art 'xxx' and 'xxx'. The paper discusses his mental status’s influence of his paintings, and gives an image of where his inspiration came from. The period expressionism is explained, and so is the portrait of 'xxx'. The paper concludes that the intensity the expressionism had given him, was the reason that we got to see what went on, inside one of the times most brilliant artists.
Ville være en stor hjælp :)
Kan nogen evt sige om der er fejl i det, abstract mæssigt med regler og evt med stave/skrive fejl?
The paper analyses the artist 'xxx', the main person in the period expressionism, and examines the different facets of his art 'xxx' and 'xxx'. The paper discusses his mental status’s influence of his paintings, and gives an image of where his inspiration came from. The period expressionism is explained, and so is the portrait of 'xxx'. The paper concludes that the intensity the expressionism had given him, was the reason that we got to see what went on, inside one of the times most brilliant artists.
Ville være en stor hjælp :)
Svar #1
08. februar 2008 af Da-ted (Slettet)
Jeg ville bytte rundt på expressionism og period...
Hvis du nævner to værker så skriv "work-pieces", "work of art" eller "art-pieces" i stedet for kun "art"
Influence with/on og ikke influence of
Jeg synes det lyder bedre at sige at man giver en biography/portrait end at skrive at man forklarer et portrait.
Men er helt klart et abstract. Du kan evt. med held erstatte "paper" med "study" for at gøre det lidt mere universitetspræget, men ellers fint nok og det virker som om det hele er med.
Hvis du nævner to værker så skriv "work-pieces", "work of art" eller "art-pieces" i stedet for kun "art"
Influence with/on og ikke influence of
Jeg synes det lyder bedre at sige at man giver en biography/portrait end at skrive at man forklarer et portrait.
Men er helt klart et abstract. Du kan evt. med held erstatte "paper" med "study" for at gøre det lidt mere universitetspræget, men ellers fint nok og det virker som om det hele er med.
Svar #2
08. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Mes idées sur les changements:
The /paper/(study) analyses the artist 'xxx'/,/(;) the (key figure) /main person/ in the period (of) /e/(E)xpressionism/, and/(. In addition, it) examines the different facets of his (works of) art(,) 'xxx' and 'xxx'.
The paper discusses /his/(how his) mental status/’s/ (has) influence(d) /of/ his paintings, and /gives/(provides) a/n image/(picture) of (from) where his inspiration (is) /came/(drawn) from.
The period (of) /e/(E)xpressionism (is described, as well as) /is explained, and so is the/(a) portrait of 'xxx' (is given).
The paper concludes that the intensity the expressionism had given him/,/ was the reason /that/(why) we got to see what /went on,/(happened inside one of the /times/ most brilliant artists (of all time).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Btw. Er det ikke en smule kort af et abstract at være?
The /paper/(study) analyses the artist 'xxx'/,/(;) the (key figure) /main person/ in the period (of) /e/(E)xpressionism/, and/(. In addition, it) examines the different facets of his (works of) art(,) 'xxx' and 'xxx'.
The paper discusses /his/(how his) mental status/’s/ (has) influence(d) /of/ his paintings, and /gives/(provides) a/n image/(picture) of (from) where his inspiration (is) /came/(drawn) from.
The period (of) /e/(E)xpressionism (is described, as well as) /is explained, and so is the/(a) portrait of 'xxx' (is given).
The paper concludes that the intensity the expressionism had given him/,/ was the reason /that/(why) we got to see what /went on,/(happened inside one of the /times/ most brilliant artists (of all time).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Btw. Er det ikke en smule kort af et abstract at være?
Skriv et svar til: Abstract hjælp :/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
