Engelsk

udtalese af klokken?

18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)
hvordan er det du man siger klokker?

altså fx: 7:55
8:45
9:30

bar' skriv hvordan det skriv siges?
hvis i Forstår?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

jeg ville sige sevenfiftyfive om 7:55... det kan jo så både være am og pm..

Svar #2
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

ja men hvis jeg skal læse noget om hvor det står?

" I wake up at 7:45 o'clock at the morning "

hvordan siger man klokken

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

hmm mener ikke at man ikke kan sige o'clock på den måde.. mener kun det er hele timer... men jeg er ikke sikker..

Svar #4
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

okay hvad siger man så?

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2008 af hackerjohn (Slettet)

jeg tog fejl.. man kan godt sige o'clock.. jeg ville sige det som jeg tage i starten: sevenfiftyfive o'clock

Svar #6
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

I Wake up at 7 o’clock at the morning. Then I eat Breakfast, brush my teeth, take clothes on and fix my hair. I Cycle at school with a friend. The first students start at 8 o’clock, and I have History., so we have a little break and the second students start and I have English. At 9:30 we have break in a half time. The bell rings at 10 o’clock and there we go back to our class. The third students start and I have Dutch. We have a little Break again and so the fourth students start and I have history again. Then at 11:30 we have break again, where we eat and talk with our friends. The Bell rings at 12:05 and we go back to our class again. The fifth students start and I have Danish. And again we have a little break and then we go to physics in tow times. Then at 14:30 we have free.

dette er min endlige opgave?
vil du rette den igennem? (:
har selv rette den

Svar #7
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

glem dette? ^
og jeg forstår ikk hvad du mener?

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

I wake up at 7 o'clock in the morning.

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

7:55 = five minutes to eight
8:45 = a quarter to nine
9:30 = half past nine (nine thirty)

Skriv et svar til: udtalese af klokken?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.