Engelsk
Hjælp til stedpræpositioner ?
29. februar 2008 af
kurdish-beauti (Slettet)
Det er 12 sætninger jeg skal oversætte fra dansk til engelsk, som omhandler stedpræpositioner (in,on,at). har haft lidt svært ved det , men har prøvet at rette igennem et par gange . men håber på i også lige vil kigge på det engang ::D
1.Hans kone var sygeplejske og arbejde på det nye hospital i byen
2.Hendes halskæde lå på bunden af svømmebassinet.
3.Han var gal, fordi han var landet i denne gudsforladte by.
4.Så kunne han lige så godt være blevet på den øde ø.
5.Han kunne ikke møde hende på det aftalte sted, fordi han var blevet syg.
6.På loftet var der store pletter, og i hjørnerne var der enorme spindelvæv.
7.Men hvad der var værre, han fandt en skorpion i sengen.
8.Fra sengen kunne han ligge og betragte stjernerne på himlen om aftenen.
9.Hun kunne se de mange spændende ting, der skete på gaden i sit gadespejl.
10.Hent lige avisen, så vi kan se, hvad der er i radioen i aften.
11.Ved foden af sengen stod der en flaske whisky på et lille bord.
12.Han forsøgte at drukne sin sorg og smerte, men der var ikke meget tilbage i flasken.
1.His wife was a nurse and she worked at the new hospital in town.
2.Her necklace lay at the bottom of the swimming pool.
3.He was angry, because he was landed in this godforsaken town.
4.Then he could might as well stayed on a desert island.
5.He couldn’t meet her at the arranged place, because he had become sick.
6.In the loft there were big stains and there was huge cobweb in the corners.
7.? ved ikke hvordan oversættelsen fra starten af skal lyde.
8.From bed he could lay and look at the stars in the sky at night.
9.She could see the very exciting things which happened in the street in her window mirror.
10.Just get the newspaper, so we can see what is on the radio tonight.
11.At the foot of the bed stand a bottle of whisky on a little table.
12.He tried to drown his grief and pain, but there wasn’t much left in the bottle.
Plzzzzzz kig på det så i søøøøde ..
1.Hans kone var sygeplejske og arbejde på det nye hospital i byen
2.Hendes halskæde lå på bunden af svømmebassinet.
3.Han var gal, fordi han var landet i denne gudsforladte by.
4.Så kunne han lige så godt være blevet på den øde ø.
5.Han kunne ikke møde hende på det aftalte sted, fordi han var blevet syg.
6.På loftet var der store pletter, og i hjørnerne var der enorme spindelvæv.
7.Men hvad der var værre, han fandt en skorpion i sengen.
8.Fra sengen kunne han ligge og betragte stjernerne på himlen om aftenen.
9.Hun kunne se de mange spændende ting, der skete på gaden i sit gadespejl.
10.Hent lige avisen, så vi kan se, hvad der er i radioen i aften.
11.Ved foden af sengen stod der en flaske whisky på et lille bord.
12.Han forsøgte at drukne sin sorg og smerte, men der var ikke meget tilbage i flasken.
1.His wife was a nurse and she worked at the new hospital in town.
2.Her necklace lay at the bottom of the swimming pool.
3.He was angry, because he was landed in this godforsaken town.
4.Then he could might as well stayed on a desert island.
5.He couldn’t meet her at the arranged place, because he had become sick.
6.In the loft there were big stains and there was huge cobweb in the corners.
7.? ved ikke hvordan oversættelsen fra starten af skal lyde.
8.From bed he could lay and look at the stars in the sky at night.
9.She could see the very exciting things which happened in the street in her window mirror.
10.Just get the newspaper, so we can see what is on the radio tonight.
11.At the foot of the bed stand a bottle of whisky on a little table.
12.He tried to drown his grief and pain, but there wasn’t much left in the bottle.
Plzzzzzz kig på det så i søøøøde ..
Svar #1
29. februar 2008 af Isomorphician
4: He might as well could have stayed on the deserted island
5: sick = ill
6: there was = there were
7: What was even worse, she found a scorpion in the bed.
8: From the bed he could lay and gaze upon the stars at night
10: Just get the newspaper = Fetch the newspaper
11: stand = stood
5: sick = ill
6: there was = there were
7: What was even worse, she found a scorpion in the bed.
8: From the bed he could lay and gaze upon the stars at night
10: Just get the newspaper = Fetch the newspaper
11: stand = stood
Skriv et svar til: Hjælp til stedpræpositioner ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
