Engelsk
westminster abbey - stavefejl
01. marts 2008 af
sofie123 (Slettet)
er der nogen som vil kigge dette igennem for grammatik og stavefejl?
Westminster abbey is a famous church visited by 1000 of turist every day. Westminister is named after a minster located in Westside London.
When you step into Westminster abbey the first thing you will notice is the regal ceiling.
The west face of the building was not completed until 1745 with the construction of Nicholas Hawksmoors two towers.
In 1503 were the construction of the Lady Chapel replaced by King Henry VII Chapel, which is the architectonic highlight of Westminister Abbey.
The Abbey was restored to the Benedictines (which are a catholic movement) under the Catholic Queen Mary, but they were again ejected under Queen Elizabeth I in 1559.
In 1579, Elizabeth re-established Westminster as a "Royal Peculiar". A church responsible directly to the monarch, rather than to a diocesan bishop.
The Abbey has been the coronation church since 1066 and is the final resting place of seventeen monarchs.
It is a very great honour to be buried in Westminster, but has not often been used. Earlier aristocrats were buried inside the chapel and monks and other people associated with the abby were buried in the Cloisters and other areas.
West Minster abbey is very famous for its all boy choir, which can be experienced trough one of the several service
Until the 19th century, Westminster Abbey was also used as a boy Scholl and was the third seat of learning in England, after Oxford and Cambridge. It was here that the Bible Old Testament and the last half of the New Testament were translated. The New English Bible was also put together here in the 20th century.
Westminster abbey is a famous church visited by 1000 of turist every day. Westminister is named after a minster located in Westside London.
When you step into Westminster abbey the first thing you will notice is the regal ceiling.
The west face of the building was not completed until 1745 with the construction of Nicholas Hawksmoors two towers.
In 1503 were the construction of the Lady Chapel replaced by King Henry VII Chapel, which is the architectonic highlight of Westminister Abbey.
The Abbey was restored to the Benedictines (which are a catholic movement) under the Catholic Queen Mary, but they were again ejected under Queen Elizabeth I in 1559.
In 1579, Elizabeth re-established Westminster as a "Royal Peculiar". A church responsible directly to the monarch, rather than to a diocesan bishop.
The Abbey has been the coronation church since 1066 and is the final resting place of seventeen monarchs.
It is a very great honour to be buried in Westminster, but has not often been used. Earlier aristocrats were buried inside the chapel and monks and other people associated with the abby were buried in the Cloisters and other areas.
West Minster abbey is very famous for its all boy choir, which can be experienced trough one of the several service
Until the 19th century, Westminster Abbey was also used as a boy Scholl and was the third seat of learning in England, after Oxford and Cambridge. It was here that the Bible Old Testament and the last half of the New Testament were translated. The New English Bible was also put together here in the 20th century.
Svar #1
02. marts 2008 af Isomorphician
Westminster abbey = Westminster Abbey
1000 of turist = thousands of tourists
Hawkmoors = Hawkmoor's
were = was (og flyttes hen efter Lady Chapel)
which are = which is
Catholic = catholic
again ejected = ejected again
abby = abbey
service = services
Scholl = school
Bible = Bible's
1000 of turist = thousands of tourists
Hawkmoors = Hawkmoor's
were = was (og flyttes hen efter Lady Chapel)
which are = which is
Catholic = catholic
again ejected = ejected again
abby = abbey
service = services
Scholl = school
Bible = Bible's
Svar #2
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
#1 Religioner står altid med stort på engelsk, hvorfor det er Catholic.
Svar #4
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
#3 Hehe, jeg er med dig, men der er ej så meget at gøre ved det :-)
Skriv et svar til: westminster abbey - stavefejl
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
