Engelsk
london stavefejl
23. marts 2008 af
sofie123 (Slettet)
er der nogen der vil kigge teksten efter stavefejl?
Mvh. Sarah_sofie
London, a capital inhabit whit a million dialects, tourist merchandise, shoes, fish and chips, football shirts and a standard uniform containing a black umbrella. This city contains people from different origin and religion. The town is full of life and colour and is well-known for its polite- and kindness
The oldest underground in the world named ”the tube” is transporting the multinational society to its destination and avoids the locals from getting soaked by the rain.
But even though people from London are in the purring rain it seems like they have a miracle invisible raincoat around them. We female tourist, dressed in several lays of cloths and rain booths walks with our head bended to avoid the polluted rain from hitting our eyes and ruining the last clumps of mascara hardly hanging on to our wet eyelashes. On the contrary to us the locals walk straight with their beautifully arranged hair held up high, dressed in fashionable spring coats and high heals avoiding every drop of rain.
But even though most locals are dressed much more suitable then a regular Dane, they do not know were the biggest shops are. At Piccadilly station we had to ask nine people before they could give a proper answer to where the famous clothes shop “TopShop” was placed.
But there are other things than the famous shopping area to admire in the capital of England. There are many great work of architecture to esteem. To name a few: the tower of London, the millennium bridge, Big Ben and several others of historical momentums.
Each tourist attraction has is own atmosphere.
Mvh. Sarah_sofie
London, a capital inhabit whit a million dialects, tourist merchandise, shoes, fish and chips, football shirts and a standard uniform containing a black umbrella. This city contains people from different origin and religion. The town is full of life and colour and is well-known for its polite- and kindness
The oldest underground in the world named ”the tube” is transporting the multinational society to its destination and avoids the locals from getting soaked by the rain.
But even though people from London are in the purring rain it seems like they have a miracle invisible raincoat around them. We female tourist, dressed in several lays of cloths and rain booths walks with our head bended to avoid the polluted rain from hitting our eyes and ruining the last clumps of mascara hardly hanging on to our wet eyelashes. On the contrary to us the locals walk straight with their beautifully arranged hair held up high, dressed in fashionable spring coats and high heals avoiding every drop of rain.
But even though most locals are dressed much more suitable then a regular Dane, they do not know were the biggest shops are. At Piccadilly station we had to ask nine people before they could give a proper answer to where the famous clothes shop “TopShop” was placed.
But there are other things than the famous shopping area to admire in the capital of England. There are many great work of architecture to esteem. To name a few: the tower of London, the millennium bridge, Big Ben and several others of historical momentums.
Each tourist attraction has is own atmosphere.
Svar #1
24. marts 2008 af Isomorphician
inhabit = inhabited
whit = with
origin = origins
religion = religions
town = city
polite- = politeness/courtesy
avoids = keeps
purring = pouring
have a miracle... = wear a miraculous invisible rain coat.
tourist = tourists
lays = layers
cloths = clothing
booths = boots
walks = walk
bended = bent
straight = upright
then = than
placed = located
work = works
tower = Tower
millennium bridge = Millennium Bridge
others of = other
momentums = monuments
is = its
whit = with
origin = origins
religion = religions
town = city
polite- = politeness/courtesy
avoids = keeps
purring = pouring
have a miracle... = wear a miraculous invisible rain coat.
tourist = tourists
lays = layers
cloths = clothing
booths = boots
walks = walk
bended = bent
straight = upright
then = than
placed = located
work = works
tower = Tower
millennium bridge = Millennium Bridge
others of = other
momentums = monuments
is = its
Skriv et svar til: london stavefejl
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
