Andre fag
OMG ! astro????
12. april 2008 af
Caracola (Slettet)
Har virkelig brug for jeres hjælp... opgaven lyder således :
vi forstiller os at sende en rum sonde til en anden stjerne, den har en hastighed på 15% af lysets hastighed, og en acceleration på 10m/s^2. Sondens masse er 20 tons.
Beren hvor lang tid sonden vilvære om at flyve gennem vores solsystem.
OG det er her hvor jeg går HEEEELLLT Lost !!!
skal jeg anvende denne formel v = at+ v(o) ????
Tak På forhånd
vi forstiller os at sende en rum sonde til en anden stjerne, den har en hastighed på 15% af lysets hastighed, og en acceleration på 10m/s^2. Sondens masse er 20 tons.
Beren hvor lang tid sonden vilvære om at flyve gennem vores solsystem.
OG det er her hvor jeg går HEEEELLLT Lost !!!
skal jeg anvende denne formel v = at+ v(o) ????
Tak På forhånd
Svar #2
12. april 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
for det første skal du finde ud af, hvad vores solsystems diameter er. Dernæst kan du sætte en ligning op, som du så kan løse.
den vil se således ud:
strækning s = starthastigheden v0 + acceleration a * tiden t.
Du kender s (når du har fundet den på nettet), starthastigheden, accelerationen. Tiden er ubekendt.
den vil se således ud:
strækning s = starthastigheden v0 + acceleration a * tiden t.
Du kender s (når du har fundet den på nettet), starthastigheden, accelerationen. Tiden er ubekendt.
Skriv et svar til: OMG ! astro????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
